347. Prentjesboeken !

books1

books2books3doors4’t Is weer zo ver, de boekenbeurs strijkt weer voor even in Antwerpen neer. Dat heeft wel iets, al die boeken bijeen. Gezelligheid! Vroeger las ik vrij veel, tegenwoordig lukt het me moeilijk om een boek uit te lezen. Tijd is een van de excuses inderdaad, maar meestal blijven boeken me niet lang genoeg boeien. De verkeerde boeken waarschijnlijk! Tips voor echt goede boeken mogen hieronder dus zeker worden neergeschreven!

Voor de blog lees en bekijk ik ook heel veel over interieur en design, logisch! 🙂 Dus vandaar twee leuke prentjesboeken! In Upcycling gaat Evy Puelinckx aan de slag met spullen bestemd voor de vuilnisbak of het containerpark. Hiermee maakt ze echte designitems! Ze tovert oude speelgoedpoppen, eetstokjes, stoelpoten,… om tot hippe hebbedingen! Heel mooi vormgegeven en prachtige fotografie! Ook Loft Interieurs is een heel leuk en vooral lijvig boek! Tientallen loft-interieurs met elk hun eigen stijl, samen gebundeld. Resultaat is boek waarin je kunt blijven bladeren!

Veel lees/kijkplezier!

Liefs
E.

Upcycling door Evy Puelinckx werd uitgegeven bij Manteau
Loft Interieurs door Robert Winkel werd uitgegeven bij Sjaalmanmedia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...