Honderddrieëndertig. Suites@Feek !

FEEK is ondertussen een klein begrip aan het worden in één van de mooiste steden van ons land, Antwerpen. Ze doen dan ook zo’n beetje vanalles. In 2003 startte men het bureau waar tot op vandaag verrassende designmeubelen ontworpen worden in de meest gekke materialen. Later kwam er ook Home@Feek. Een exclusieve B&B volledig ingericht met FEEK-design. Leuke extra: alles wat je er vindt is er ook te koop. Tenslotte kwam Suites@feek het rijtje vervolledigen. Nog iets exclusiever dan Home@Feek daar hier alle kamers over een jacuzzi beschikken. Om helemaal bij weg te dromen…

Suites@Feek vind je op 350 meter van het MAS aan de Oude Leeuwenrui in Antwerpen. Het is gevestigd in een historisch (prachtig!) gebouw en beschikt over vier kamers. Elke suite heeft zijn eigen unieke en minimalistische inrichting waarbij de jacuzzi een prominente plaats in de ruimte inneemt. Ook hier werden alle kamers ingericht met de schitterende designmeubelen van het merk FEEK, ontworpen door eigenaar Frederik Van Heereveld. Maar niet alleen de ontwerper verdient hier een pluim, ook echtgenote en gastvrouw Sofie doet het super. Ze stelt je met haar ontwapenende glimlach helemaal op je gemak.

Een nachtje in Suites@FEEK is niet bijster goedkoop (ik betaalde €180/nacht), maar men gaat dan ook resoluut voor kwaliteit. Alles in de kamer is met de grootste zorg uitgekozen van de badkamerkranen over de designlampen tot het beddengoed. Alles is er top! Ook het onbijt, dat trouwens op de kamer wordt gebracht, is tot in de puntjes verzorgd. Heb ik je nog niet helmaal overtuigd? Dan zullen de jacuzzi en de gigantische regendouche dat wel voor mij doen. Nog op zoek naar een schitterende B&B voor een weekendje weg komend verlof? Suites@FEEK is the place to be! Enjoy.

E.

Home@FEEK:http://home.feek.be/welcome/
Suites@FEEK: http://suites.feek.be/
FEEK FB:http://www.facebook.com/pages/FEEK/110580832303700

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...