639. Wegdromen bij ARCK Sint-Niklaas!

 

Een hele tijd terug stelde ik B&B ARCK aan jullie voor. Herinner je je die blog nog? De heerlijke design B&B van Bas en Nele in Tielrode. Ondertussen zaten deze twee bezige bijen niet stil en zo openden ze onlangs een prachtig city-appartement in het hartje van Sint-Niklaas. Het appartement zit gehuisvest in een prachtig oud art-deco pand genaamd: Huis Hector Michiels. In datzelfde pand vind je trouwens ook hun eventspace Fabrieck en de bureaus van hun eigen architectenbureau terug. Een renovatieproject om u tegen te zeggen.

Het nieuwe city-appartement vind je vooraan in het gebouw en heeft ook een aparte ingang. Op de bovenste verdieping  is de slaapverdieping. Daar vind je de 2 gastenkamers, Elodie en Valentine, genaamd naar de zussen Mechiels, de oorspronkelijke bewoonsters van het huis. Wij verbleven twee nachtjes in kamer Valentine en dat was geweldig. De kamer heeft een prachtig dakterras met outdooroven. Een prachtige plek om wakker te worden bij een theetje of bij te babbelen bij zonsondergang! Op de eerste verdieping vind je de heerlijke leefruimte en keuken. Je kunt er zelf ’s avonds zelf kokkerellen en ’s ochtends staat daar een kraakverse ontbijtbox op je te wachten.

 

Toen het lief en ik er waren, was de andere kamer niet geboekt, we waren er dus helemaal alleen. Af en toe voelde het zelfs aan alsof we verhuisd waren ofzo. We voelden ons zo op ons gemak bij ARCK Sint-Niklaas, tot rust komen in een super inspirerende omgeving. We hebben echt genoten en kunnen het jullie dus ook van harte aanbevelen. Alleen al voor het interieur en het geweldige dakterras moet je binnenkort zeker eens een nachtje boeken!

Het appartement leent zich trouwens ook goed om te verblijven met een baby (ik krijg vaak die vraag dus ik dacht; ik vermeld het even).

Fijn weekend allemaal!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...