630. Win een weekendje aan zee in vakantiehuis Oyenkerke!

Het is zomer en aangezien het hier zo razend druk is (geweest) laat ik mezelf ook even wat ademruimte toe op vlak van de blog. Daarbovenop zitten jullie dezer dagen nu waarschijnlijk ook meer buiten dan achter die computer. Dus dan komen die blogs hier maar wat trager online. Hebben jullie leuke plannen binnenkort? Reisje in ’t verschiet? Of gaan jullie eerder genieten van wat rust thuis?

Nu het vakantie is ga ik misschien ook wat meer vakantie adresjes met jullie delen. Vandaag een eerste: vakantiehuis Oyenkerke, dat pas enkele weken geleden zijn deuren opende! Gloednieuw en met oh zo veel zorg ingericht! Oyenkerke is een vakantiehuis in mijne coté, de Belgische Westkust. Het huis ligt in Adinkerke op wandelafstand van Plopsaland en ook vlakbij de zee!  Het biedt plaats aan acht personen en heeft een grote tuin.

Het interieur is een mix van hedendaags strak en vintage. De zwarte keuken, de volledig gerestaureerde trap en de inloopdouche zijn juweeltjes! Het toffe is dat ik één van jullie ook blij mag magen met een weekendje Oyenkerke! Wil je dus graag binnenkort naar zee, met het gezin? Wat vrienden of familie? Dan is dit jouw kans!

HOE KN JE KANS MAKEN OP EEN NACHTJE IN DIT SCHITTERENDE VAKANTIEHUIS?

  1. like de ergenstussenin Facebook pagina (als je dat nog niet gedaan hebt)
  2. like de facebookpagina van het vakantiehuis
  3. laat hieronder een reactie na en vertel me met wie en waarom jij deze schitterende prijs graag wil winnen!

De winnaar wordt in de week van 17/07  (wegens mijn vakantie) bekend gemaakt!

SUCCES!

liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...