630. Win een weekendje aan zee in vakantiehuis Oyenkerke!

Het is zomer en aangezien het hier zo razend druk is (geweest) laat ik mezelf ook even wat ademruimte toe op vlak van de blog. Daarbovenop zitten jullie dezer dagen nu waarschijnlijk ook meer buiten dan achter die computer. Dus dan komen die blogs hier maar wat trager online. Hebben jullie leuke plannen binnenkort? Reisje in ‘t verschiet? Of gaan jullie eerder genieten van wat rust thuis?

Nu het vakantie is ga ik misschien ook wat meer vakantie adresjes met jullie delen. Vandaag een eerste: vakantiehuis Oyenkerke, dat pas enkele weken geleden zijn deuren opende! Gloednieuw en met oh zo veel zorg ingericht! Oyenkerke is een vakantiehuis in mijne coté, de Belgische Westkust. Het huis ligt in Adinkerke op wandelafstand van Plopsaland en ook vlakbij de zee!  Het biedt plaats aan acht personen en heeft een grote tuin.

Het interieur is een mix van hedendaags strak en vintage. De zwarte keuken, de volledig gerestaureerde trap en de inloopdouche zijn juweeltjes! Het toffe is dat ik één van jullie ook blij mag magen met een weekendje Oyenkerke! Wil je dus graag binnenkort naar zee, met het gezin? Wat vrienden of familie? Dan is dit jouw kans!

HOE KN JE KANS MAKEN OP EEN NACHTJE IN DIT SCHITTERENDE VAKANTIEHUIS?

 1. like de ergenstussenin Facebook pagina (als je dat nog niet gedaan hebt)
 2. like de facebookpagina van het vakantiehuis
 3. laat hieronder een reactie na en vertel me met wie en waarom jij deze schitterende prijs graag wil winnen!

De winnaar wordt in de week van 17/07  (wegens mijn vakantie) bekend gemaakt!

SUCCES!

liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
84 comments Add yours
 1. OOOOOOHJAAAA, een weekendje aan zee zou ons zoooo deugd doen!
  Momenteel zijn wij volop aan het verbouwen en met een kleine spruit van 1 jaar hebben we besloten in het Belgenlandje te blijven.
  Maar een weekendje ertussenuit van de dagelijkse verbouwsleur, huishouden en alle drukte zou zo zalig zijn. Ons dochtertje Camille zou hier ook enorm van genieten. Ik kan niet wachten om haar verwonderde blik te zien bij de eerste keer aan het strand, schelpjes en de zee.
  Let’s hope!

  1. Zou fijn zijn om dit te winnen. Een eerste keer aan de Belgische kust met onze dochter Minne (4 maand oud) in een leuk vakantiehuisje. Een herinnering voor altijd.

  2. Neem ons mee naar de ZEE.
   Naar vakantiehuis OYENKERKE.
   Bij ons is dan zeker iedereen TEVREE.
   Want dat betekend dat niemand moet WERKEN.

   Joepie!

 2. Met de hubby en mini-me, die geboren is met zandkorrels tussen zijn teentjes en dus zot wild wordt als hij nog maar de zee en het strand ruikt.
  Sinds hij vrolijk rondhuppelt is het een echte ontdekking/verwondering: de voetjes die verdwijnen in het zand bij iedere mini golf, de kleine krabbetjes en schelpjes die overblijven wanneer het water wegtrekt, de grote vogels die spelen met de wind, de strandkastelen de langzaam met de vloed verdwijnen, de overheerlijke ijsjes, de bootjes die deinen op zee….het wordt een echte beachboy met stoere pet en coole zonnebril 😉

 3. Geweldig toffe Eliza, graag zou ik met ons gezinnetje van vier eens in het echt kunnen genieten van al die mooie plaatsen die jij mij leert kennen via Instagram. Het idee dat er meer is dan fotootjes liken, geeft me vleugels!

 4. Met mijn fantastische verloofd ( die 2 september mijn man wordt ). Zo kunnen we voor onze huwelijksdag nog eens samen HELEMAAL ontspannen en genieten van elkaar. Nu zijn de voorbereidingen nogal hectisch, dus deze time-out samen zou mooi meegenomen zijn 🙂

  Liefs x

 5. Het ziet er inderdaad een supermooi en aangenaam vakantiehuis uit! Een weekendje weg zou ons zeker deugd doen. Even weg van alle verbouwingswerken, relaxen aan de zee… (droom droom). 🙂

 6. Wauw, zo leuk! Ik zou mijn gezin en een vriendin van mij met haar gezin meenemen. Nu we allebei kinderen hebben zien we elkaar niet zo veel meer als vroeger. Een dag Plopsaland en eens naar de zee, ik zie het al helemaal zitten!

 7. Volgende week mijn laatste week werken en dan nog anderhalve maand wachten op onze eerste baby! Een mini-vakantie dichtbij zou daar perfect in passen! En de zee is altijd een goed idee 🙂

 8. Wat een verandering in dat huis, ik ben er ooit nog op bezoek geweest bij Bertha Vis, een gekende in adinkerke
  Ikzelf heb vele jaren van mijn jeugd doorgebracht in adinkerke bij mijn grootouders en familie
  Ik woon in het binnenland en de drang om terug naar de zee te gaan is heel groot.
  Ook is er naast het huis een goede bakker, ik ken ze nog van toen ik klein was
  Je kan er steeds verse en lekkere dingen kopen
  De vakantie zou mij veel herinneringen opbrengen aan vervlogen tijden….

 9. Wat een mooi vakantiehuis! En daar zeg je het meteen, een vakantie-huis, een huis om op vakantie te gaan. Wat zou dat ons deugd doen! Aangezien mijn jonge leeftijd heb ik nog niet veel congé opgebouwd en zit er deze zomer geen reisje in. Maar verlengde weekendjes zijn er wel! En in zo’n verlengd weekend zou ik maar al te graag met mijn ouders, broers en het lief, die mag ook mee, naar de kust trekken! Wat family-quality time!

 10. Hey Eliza,

  Ik doe hier zeker graag aan mee!
  Met onze kleine Sam die nu 5 maand oud is, hebben we weinig tijd voor onszelf en zijn grote broer Finn kunnen vrijmaken. Dus iedere manier om eventjes te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse sleur ( 😉 ), is altijd welkom. Zeker aan de zee, waar Finn zich nooit zal vervelen in het zand ..
  De kers op de taart als het ware.
  + het huis ziet er alvast héél gezellig uit.

 11. Dat zie ik helemaal zitten. Deze zomer geen vakantie gepland omdat we begin augustus een baby’tje verwachten maar een weekendje weg met baby en zijn/haar meter + haar gezin zou wel heel fijn zijn.

 12. Hey Eliza,
  Heel graag doe ik mee aan deze wedstrijd. Wat een prachtig vakantiehuis!
  Ik zou er naartoe gaan met mijn gezin, mijn man en onze dochter van bijna 12 maanden, en onze vrienden die ook nog maar net een baby hebben. Door onze jonge gezinnen hebben we weinig tijd om af te spreken. Dit zou ideaal zijn.

  Geniet van je vakantie, je doet het super met je blog.

 13. Door omstandigheden hebben we nog geen vakantieplannen. Dus nu stiekem hopen dat dat ‘probleempje’ dankzij jou verholpen wordt. Ik zou met man en dochters dat nieuwe plekje gaan ontdekken en om het helemaal af te maken zouden de dochters elk nog een vriendin kunnen meevragen. Geluk x 8!

 14. Wat zou het leuk zijn om er even tussenuit te gaan met ons prille gezinnetje! Ons meisje is 8 weken en mijn ventje heeft het heel druk gehad de laatste tijd! Dit zou perfect zijn om wat quality time te hebben met ons 3! En misschien is er ook nog wel een plaatsje voor enkele mensen die altijd klaar stonden voor ons in die eerste drukke weken!!

 15. Ik kom via instagram even meedoen. 🙂 Ik heb mijn verlof van volgende week moeten annuleren door een achillespeesontsteking. Ik kan nu pas in augustus vakantie nemen en baal er enorm van. Een weekendje zee lijkt me een mooie beloning voor mijn vriend en familie die geduldig mijn gezeur aanhoren, boodschappen doen en coldpacks aanslepen. Ik ben verschrikkelijk slecht in in de zetel zitten (héél ongeduldig, alles zelf willen doen), thuiswerken (ik mis mensen rond mij!) en ik weet zeker dat mijn naaste omgeving tegen augustus behoefte zal hebben aan zeegeluiden en rust 😉

 16. Hallo Eliza,

  Ik zou mijn verloofde (wij trouwen op 19.8.17) en ons 8-maanden oude dochtertje Ann-Sophie meenemen op haar eerste uitje naar de zee (lees: onze huwelijksreis). Geen verre huwelijksreis naar het buitenland maar een heerlijk, ontspannend weekendje aan de zee! We maken het fantastisch!

  Strand, schelpjes, zon, water, … “nothing soothes the soul like a walk on the beach” en tegenwoordig ook die zalige glimlach van dochterlief!

  Ps: we zouden natuurlijk ook haar 2 fantastische feeën (zo noemen wij haar meters) meenemen elk met hun dochtertje(s). Die zalige momenten dienen immers gedeeld te worden! Xx

 17. Super vakantiehuisje! Ook een prachtige streek… Het lijkt me zalig om er even met vrienden tussenuit te zijn, te genieten van de frisse zeelucht of eens een goeie picon te proeven aan de grens. Dit zou als verrassing voor mijn jarige vriend DE MAX zijn 🙂

 18. Waaauww ziet er prachtig uit, leuk adresje in eigen streek!! Zou fantastisch zijn om eens te mogen ervaren samen met Jochen!! Gewoon genieten lijkt het me.. ??
  Het ziet er Top uit! Fingers crossed ??

 19. Dag Eliza,

  Ik zou graag wat qualitytime doorbrengen met mijn mama. Ze is er altijd voor mij en doet zoveel voor een ander waardoor ze zichzelf soms wat vergeet. Ze heeft ook zwaar gesukkeld met haar rug en nu het eindelijk beter gaat, zou ze nu ook extra van kunnen genieten van dit adresje. Een deugddoend weekendje zou daarbij het ideale moment zijn om even te relaxen en wat me/us-time te hebben.

 20. Wat een schitterende actie! Ik zie dit al volledig zitten. Wie ik zou meenemen is op de eerste plaats mijn vriend en dan mijn familie (ouders en broer) of een zeer goed bevriend tof koppe. Ik duim en hoop dit juweeltje te mogen bezoeken, love this style ?

 21. Wat een leuke wedstrijd! Ik ben zelf aan zee opgegroeid maar ben “de liefde gevolgd” naar Limburg. Ondertussen zijn ook oma en opa verhuisd en hebben we er geen uitvalsbasis meer. Nu we twee kleine kindjes hebben, zou een weekendje zee wel heel fijn zijn om ook hen te laten genieten van het moois van de Belgische kust. Duimen maar!

 22. Omdat het leven als werkende mama’s met (elk) drie kids meer dan hectisch te noemen valt, zou dit het ideale uitje zijn samen met mijn bestie Naomi!

 23. Een weekendje weg met men zussen en broer hebben we nog nooit gedaan, dus dit huisje zou ideaal zijn. Heerlijk uitwaaien aan de kust met een gezellige bende, ik zit al weg te dromen…

 24. Ziet er leuk uit! Ik zou gaan met men man en onze 2 kindjes en aangezien het een groot huis is, mogen mijn zus en haar vriend en onze ouders ook mee! Die zouden allemaal superblij zijn met een zonnig weekendje zee, of bij slecht weer een dagje Plopsaland ?. Vorig jaar wilden we ook graag met z’n allen op reis gaan, maar toen kwam men grootmoeder in het ziekenhuis terecht, waardoor die vakantie in het water viel. Misschien kunnen we dat nu op die manier een beetje inhalen ?.

 25. Dat lijkt me wel zalig genieten in jullie vakantiehuis! Als ik mag dromen, dan vieren we deze zomer mijn zoontje zijn 2e verjaardag bij jullie!

  We zeggen elk jaar dat we vaker een weekendje weg moeten doen, maar uiteindelijk stellen we het telkens maar weer uit (druk op het werk, een leuke locatie vinden, …).
  Jullie vakantiehuis komt trouwens sowieso op onze ooit-te-verblijven-lijst. Helemaal onze stijl en bovendien dichtbij de zee en Plopsaland.

 26. Wij doen ook graag mee. 🙂 Een weekendje weg met man en dochterlief zou zalig zijn. Even weg uit de dagelijkse sleur zou ons goed doen.. Wij duimen dus voor deze actie!

 27. Wat een prachtig huis! Ik zou er heengaan met een aantal vrienden, even ontglippen aan de dagelijkse ratrace en verbouwingen. Ik ben zelf van Oostende en m’n vriend heeft zijn zomers als kind doorgebracht in het Knokse. Even de andere kant ontdekken zou leuk zijn! 🙂

 28. Wat een prachtig vakantiehuis! Wij willen met onze vriendinnengroep al een tijdje een heus meidenweekendje organiseren, maar het samenleggen van de agenda’s én een locatie zoeken, hield ons precies meestal tegen om er écht werk van te maken. Lijkt me dus fantastisch om op deze manier éindelijk zo’n weekendje te plannen. Zeker nu ik mama ben, heb ik daar meer dan ooit eens nood aan!

 29. Afgestudeerd als logopediste… Het is me uiteindelijk gelukt! Een weekendje op een prachtige locatie is ideaal om dit te vieren! En om mijn liefje te verwennen. Dankzij zijn hulp en steun is het me gelukt! Het is niet altijd even gemakkelijk om met een student samen te zijn maar ‘t is hem gelukt! Dat verdient een beloning!

 30. Wow, wat een toplocatie ? Ik zou het wel willen winnen voor wat me-time met enkele collega’s. Vergaderen, projecten uitwerken, .. allemaal dingen die misschien ook eens op locatie kunnen gebeuren. Als juffen is de enige locatie die we kennen de schoolvloer Of bij een collega thuis. Dus wie weet wat een fijn schooljaar we daar in elkaar kunnen steken zonder onze eigen rondrennende kinderen die ook hun portie van onze aandacht willen.. Die kunnen dan eens de volle aandacht van de papa’s krijgen.. Wat gaan die blij zijn ?

 31. Oooh ja, dat zie ik helemaal zitten! Wij trekken met mijn ouders, zus en ondertussen ook een kleine kadee jaarlijks op familieweekend. Dit lijkt me echt de perfecte spot om dit jaar uit te waaien. Thx voor de tip! Fingers Crossed 🙂 Groetjes

 32. Zou een zalig weekendje zijn met ons gezinnetje! Omdat baby n°2 zich binnen +/- een week zal laten horen, hebben we geen reisje gepland. Maar het zou leuk zijn om met z’n 4 toch even te genieten van wat quality time ? Het huis ziet er trouwens echt mooi uit!

 33. Wat geweldig! Een weekendje aan de Belgische kust met mijn man en tweelingdochters lijkt me zo zalig! Weg van het dagelijkse ‘moeten’ en gewoon tijd voor ons viertjes. Genieten van het strand, schelpjes rapen en misschien een allereerste keer Plopsaland of zouden ze daar nog te klein voor zijn? Ja, die Quality time wil ik wel winnen ?

 34. Hoi Eliza,

  Ik ben Ans, 5 jaar, en ik zou héél graag mijn mama en papa een nachtje naar zee sturen. Stiekem neem ik mijn moeke, voke, zus Truus en mezelf dan ook mee. Wij viertjes kunnen lekker naar Plopsa terwijl mam en pap een keer uitslapen tot na de middag (dat is al zeker tien jaar geleden, zeggen ze altijd?).

  Ik denk dat mama en papa dat wel eens verdienen (maar ik wil het vooral voor mezelf eigenlijk… ?).

  Liefs, Ans ?

 35. Het zou zo leuk zijn moesten mijn vriend en ik deze westrijd winnen! In juni zijn we 4 jaar samen en we hebben het zo druk in de vakantie dat we nog geen tijd hebben gehad om samen leuk te kunnen ontspannen, omdat we ook de helft van onze vakantie met de Chiro op kamp zijn om andere kindjes een leuke vakantie te kunnen bezorgen!! Hierdoor zou ik het echt zo tof vinden als we met ons 2tjes eventjes in dit gezellig vakantiehuisje tot rust komen!!

 36. Wat een leuke actie!
  Op 1 juni zijn wij de trotse ouders geworden van een prachtige dochter. Ze is 6 weken te vroeg geboren dus het waren enkele vermoeiende en spannende weken. Maar ze doet het nu zo goed! Ze eet en groeit heel goed. Het zou enorm fijn zijn om met ons gezinnetje te kunnen gaan genieten in dit vakantiehuis. En ons dochtertje te laten kennismaken met onze prachtige Belgische kust!
  Duimen maar!

 37. Wat een mooi verblijf! Ik zou heel graag eens op weekend willen gaan met het ganse gezin. Binnenkort wordt mama 50 jaar dus dit zou extra leuk zijn als we dit weekendje weg winnen zodat we met z’n allen op weekend haar verjaardag kunnen vieren in dit prachtige vakantiehuis.

 38. opa en oma komen graag fietsen aan zee! genieten van de rust! onze verjaardagen tesamen vieren aan zee! ontspannen in deze mooie omgeving

 39. ohh dit zou super zijn om samen met mijn schat Bart Hoebeeck naartoe te gaan. Binnenkort is het mijn verjaardag dus zou ideaal zijn om mijn verjaardag hier te gaan vieren. #KeepCalmandThumbsUp #likesharewin #giveaway  ? ? ? ? ??? #loveit #wow #fingerscrossed ❤️

 40. Ik zou zo graag samen met mijn vrouw eens een weekendje naar zee gaan ,al veel te lang geleden dat we er nog eens zijn uitgeweest ,sinds ik niet meer werk door ziekte komt dit er niet meer van ,het geld te veel nodig voor andere dingen..

 41. Met mijn man, misschien kunnen we zo een beetje rust vinden want we hebben het enorm moeilijk, onze 15-jarige zoon is vorige maand gestorven

 42. Dit zou een mooi cadeau zijn voor onze 10de huwelijksverjaardag en 25 jaar samen. De meeste dromen zijn bedrog maar met een leuk weekendje aan zee zou er zeker eentje kunnen uitkomen.

 43. Hier zou ik graag mijn vrouwtje mee verrassen voor haar 40ste verjaardag. Een leuk romantisch weekendje met ons 2 zou de stap naar 40 zeker draaglijker maken.

 44. zou heerlijk zijn, de kust is een plaats om tot rust te komen. We gaan 4 a 5 keer per jaar. zou ook een uitgelezen kans zijn om jullie vakantieverblijf te ontdekken. Ik zou alvast manlief en mijn 2 tieners meebrengen. 17 juli is onze huwelijksverjaardag 20 jaar) en 31 juli ben ik jarig. ik zou er alvast heel blij mee zijn! Geniet van je vakantie!
  Groetjes cindy

 45. Ik zou heel graag mijn zus Linda willen verrassen met een reisje. We willen graag een meisjesweekend weg met mijn 2 dochters van 5 en 2 jaar! Zij woont in Groningen, wij nabij Leiden dus we zien elkaar (te) weinig. Ik gun haar quality time met haar nichtjes en zusje. Voor ons een lekker wijntje s avonds en bijpraten, voor de meisjes overdag naar het strand en ook een keer naar plopsaland! Gr Dorien

 46. Wat een leuk vakantiehuis! En zo dicht bij Plopsa. Voor ons is de kust niet zo ver (ongeveer een 90 km) maar mijn vriendin en haar gezin wonen in Limburg. Het zijn telkens een hele hoop kilometers die ze moeten afleggen om naar Plopsa te komen. Door deze actie kunnen ze na het ontbijt te voet naar hun geliefd pretpark.

 47. Een terechte 5 sterren vakantiehuis waar ik graag met Peter wil genieten van de rust en schoonheid na een deugddoende fietstocht om de streek te verkennen, wij houden van sfeer en gezelligheid en dit is voor ons de toplocatie om onze vrienden en familie te overtuigen om ook eens te komen verblijven

 48. Ik zou graag willen winnen om samen met het gezinnetje naar daar te trekken. De foto’s zijn allesinds zeer belovend. Mijn zusjes heeft een ongeneselijke ziekte en als ik haar zo een cadeau kan geven dan is dat heel erg leuk meegenomen. Hopen dat we winnen :).

 49. We zijn nog op zoek naar een mini-vakantie om te doen met ons zoontje Stan van 1,5 jaar. Aangezien het huis plaats biedt voor 8 personen nemen we graag onze ouders mee als bedankje voor de steeds goede zorgen voor ons zoontje.

 50. Heel graag met mijn man Hugo Moens en onze twee kleine jongens om samen te genieten van de mooie omgeving en thuis komen in de rust van de mooie huisje

 51. Ik zou mijn familie meenemen naar zee. Het is geleden van toen wij 15 jaar waren dat ik nog samen met mijn ouders, broer en zus op vakantie ben geweest. Het lijkt me dus leuk om nog eens samen erop uit te gaan.
  Mij zus heeft ondertussen ook een dochtertje gekregen, het zou dus ook haar eerste familieweekendje zijn! We wonen eigenlijk niet zo ver van zee, maar komen er jammergenoeg veel te weinig! In Adinkerke ben ik nog nooit geweest, dus dit weekendje zou ideaal zijn om Adinkerke te ontdekken!

 52. Met veel plezier waag ik mijn kans voor deze schitterende actie ! Zou fantastisch zijn om hier samen met mijn liefste vrouwtje van te kunnen genieten en samen lekker te kunnen ontspannen en relaxen, en wie weet geeft de zeelucht mij inspiratie om mijn vriendin dé vraag der vragen te stellen 😉

 53. Omdat een weekendje aan zee met familie altijd leuk is en het lang geleden is dat we samen nog eens weg zijn geweest
  Lekker genieten en uitwaaien aan de kust en dan overnachten in dit prachtige huis. Echt een droom!!

 54. Zou super zijn samen met Ilse een weekendje weg aan de Belgische kust. En het seaside festival is mooi meegenomen, altijd al een top festival geweest 🙂

 55. Wat een prachtig huis!
  Zou zalig zijn om er even tussenuit te kunnen met mijn man en zoontjes, en hun meter en peter!
  We duimen…

 56. Een weekendje aan zee zou super leuk meegenomen zijn met ons gezinnetje.
  Ons kindjes van 8 en 3 vinden het zalig aan zee!
  Ideaal om mijn man zijn verjaardag daar te vieren!

 57. Hoi hups hoi!

  Ik zou mijn goede vriendin Katleen, haar husband 😉 en de kinderen uitnodigen om in dit pareltje te verblijven.

  Waarom ons Katleen?
  1) Om onze 16-jarige vriendschap te vieren.
  2) Omdat ze door een kleine hel is gegaan om haar huis te verbouwen. Een hel die 7 jaar heeft geduurd…
  3) Ze er altijd is voor mij, ook al werkt ze in ploeg, heeft ze een gezin en helpt ze iedereen in de buurt. Een groot hart ze :-).
  4) En vooral omdat de kinderen verzot zijn van de zee. De Leuvense grond voelt toch net iets anders aan dan het zand van Adinkerke.

  Het zou geen Leuven zijn of een reis in het buitenland maar wel ergens tussenin.

  Groetie,
  Anne Marie.

 58. Omdat dit er zeer mooi en gezellig uit ziet. Samen met mijn buurvrouwtje wil ik dit graag eens beleven. Ze wil al zo lang eens weg 😉

 59. Druk, druk, druk tijdens de zomermaanden dus een klein uitje naar de Belgische kust zou werkelijk fantastisch zijn. Daarbij zou ik heel graag mijn nichtje en beste vriendin, Nele Vaes, willen uitnodigen zodat onze twee jongens net zo’n toffe tijd aan zee mogen beleven als wij vroeger. Bovendien lijkt dit een absolute toplocatie, helemaal naar ons ‘goesting’!

 60. Hoi!

  Ik zou graag mijn allerliefste papa verrassen met dit topcadeau om hem te tonen hoeveel hij voor mij betekent.
  Hij wordt binnenkort 60 jaar en hij is na al die jaren nog altijd mijn grote voorbeeld.
  Een vader uit de duizend die het geluk van anderen op de voorgrond stelt.
  Ik wil hem dan ook bedanken voor al wat hij voor me gedaan heeft met een rustgevend verblijf!

  groetjes,

  Laurent

 61. Prachtig huis ! Zou leuk zijn met de kinderen op deze plaats op ontdekking te gaan. Het straalt al rust uit enkel van het te bekijken. Dus ontspannen staat zeker op de lijst.

 62. Wij zijn zelf een gezin met 1 kindje en wij zouden gaan met onze goede vrienden die zelf 2 kindjes hebben .
  En waarom : omdat we super goede vrienden zijn , de kindjes zitten samen op school en ons zoontje heeft gezegd als je vier jaar met elkaar bevriend bent dan word je automatisch familie . En nu toevallig zijn we dit jaar in september 4 jaar bevriend , dat zou natuurlijk een mooi cadeau zijn.

 63. Met mijn fantastisch levensgezel om samen te genieten van zon, zand en zee en na een heerlijke wandeling of fietstocht langs ongekende wegen, thuis komen in dit gezellig huisje

 64. Mijn vorig berichtje is hier niet terug te vinden dus vermeld ik nogmaals hoe graag ik kennis zou maken met de pracht en schoonheid dat dit klasse vakantiehuis te bieden heeft om te genieten na een stevige fietstocht van de absolute rust dat het uitstraald

 65. Het zou heel fijn zijn dit samen met mijn vriendinnen te kunnen doen, er eens tussenuit en wat quality time voor ons allemaal. Perfect! 🙂

 66. Dit jaar staat er geen vakantie op ons programma. Wat zou het leuk zijn om toch even te kunnen ontstressen en samen te genieten van familytime

 67. Heerlijk om even te ontspannen! Wij hadden dit jaar nog geen vakantie gepland omdat we net papa en mama geworden zijn van een tweede kapoentje, maar verlangen toch naar een beetje quality tijd! Even ontspannen en genieten! Heel graag met mijn vriendin ! Want met ook nog een actief kapoentje van 3 zijn papa en mama stikkapot 🙂

 68. Ik neem graag deel omdat ik 45 jaar gehuwd ben met mijn lieve echtgenote. Ze zegt altijd dat ik niet romantisch ben maar ik wil graag eens origineel uit de hoek komen en het tegendeel bewijzen! Ze verdient een leuk weekendje weg voor alles wat ze doet! Voor het geduld dat ze steeds weer heeft als ik mijn papieren zakdoeken vergeet waardoor alles onder de pluisjes zit 😉 Still madly in love zelfs na al die tijd! 45 jaar terug waren er geen centjes voor een huwelijksreis, maar misschien dankzij jullie zoveel jaar later wel een leuk weekendje weg?

 69. Ooh super, er eventjes er tussen uit met ons gezin naar het zeetje! Mijn twee kleuters in huis staan al te springen om te vertrekken!

 70. Oo wat zalig; zou een fijn verjaardagscadeau zijn voor mijn zoon Theo! Ideaal om een bevriend koppel met kinderen mee te vragen voor een weekendje weg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *