629. Een zwoele zomeravond met Sophie!

De zomer heeft ondertussen echt wel zijn intrede gedaan. Het is bakken buiten en eigenlijk vind ik dat niet zo fijn. Ik hou van de zon en een lekker weertje, maar zoals het nu is dat vind ik van het goeie te veel. Daarom hou ik me meestal binnen bezig overdag (als ik niet naar het strand kan) en kom ik pas ’s avonds terug buiten. Die warme dagen zijn uiteraard wel hét moment om vrienden uit te nodigen en te genieten van een lekkere barbecue en een aperitief! ’s Avonds zijn die temperaturen zo veel aangenamer.

Enkele weken geleden werd ik gecontacteerd door Hartman met de vraag of ik hun nieuwe tuinmeubelen wilde uitproberen. En eerlijk is eerlijk: ik kende Hartman niet! Daardoor wist ik ook niet goed wat ik aan moest met die vraag. Dat was tot Hartman me hun catalogus van de nieuwe Sophie meubelen toestuurde. WAUW, helemaal mijn ding. Een op en top Scandinavisch design. Strak en heel mooi in de witte uitvoering. Bovendien ben ik helemaal fan van kuipstoelen voor op het terras en de Sophie stoelen zitten dan nog eens geweldig. Shame on me dus dat ik durfde zeggen: “Hartman wie?” 😉

Toen mijn broer met zijn verloofde iets kleins kwam eten heb ik me dan ook uitgeleefd om de set aan te kleden. Ik liet het lief zelfs tafel en stoelen verslepen naar de tuin, omdat ik graag eens in het groen wilde zitten. 🙂 Leuke tafeldeco, mooi seviesje en wat vlaggetjes erbij en hupla: welkom mini-tuinfeest! Halverwege de avond liet ik mijn gasten wel de tafel weer het terras op zeulen: want ja de zon was weg…

Ik ben echt super blij met de nieuwe set, hij is stevig, mooi en laat zich vooral heel gemakkelijk aankleden. Ik ben er zeker van dat we nog vele leuke zomeravonden hiermee gaan beleven!

 

Wat vinden jullie van de set?

 

Liefs!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...