Mundo de Alicia

Mundo de Alicia; drie woorden die mijn wereld, mijn blog & mijn vennootschap vertegenwoordigen. In 2009 was er van Mundo de Alicia nog geen sprake. Op dat moment studeerde ik samen met E. af als communicatiemanager. Ik dacht dat het echte leven kon beginnen, maar in de plaats daarvan ging ik een enorm zwaar jaar tegemoet. Eind 2010 nam ik dan ook de beslissing om mij enkele weken in Parijs terug te trekken, voornamelijk om mezelf terug te vinden.  Dankzij de vrijheid, de prachtige stad en de mensen die ik daar heb leren kennen heb ik niet alleen mezelf, maar ook mijn passie voor styling gevonden.

MERCI!

Outfits samenstellen voor mezelf, maar zeker ook voor andere mensen, daar kreeg ik zelfvertrouwen van. Toen ik terug in België was heb ik mij ingeschreven voor een personal styling opleiding. Ik leerde enorm veel bij in die lessen en wilde mijn kennis en ervaring ook met de wereld delen. Zo ontstond mijn blog: Mundo de Alicia. Een jaar lang heb ik mijn outfits, inspiratie, tips, leven,…gedeeld via mijn blog. En diegene die ook een blog hebben begrijpen zeker de kick van het bloggen, hé E.? In juli 2011 richtte ik mijn vennootschap Mundo de Alicia op. Eerst deed ik enkel wat personal styling opdrachten, maar ondertussen ben ik ook de zelfstandige uitbaatster van een Veritas-winkel in Sint-Kruis Brugge. Dagelijks geven mijn personeel en ik tips aan onze klanten en de voldoening die ik hiervan krijg zijn de lange werkdagen meer dan waard. Jammer genoeg heb ik door tijdsgebrek mijn blog offline moeten zetten, maar als ik zie waar Mundo de Alicia op 3 jaar tijd is gekomen kan ik niet wachten om te zien wat de toekomst nog zal brengen…

.

 

DREAM, BELIEVE & ACHIEVE!

♥Alicia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...