Ik ben een fitnessheldin, in de meest sarcastische zin van het woord. Ik sport, omdat het moet, omdat ik mezelf verplicht. Doe ik het graag? Meestal niet. Als kind lag dat anders, toen deed ik vanalles en nog wat. Ik heb lang aan competitiezwemmen gedaan en mijn woensdagnamiddag werd steevast voorbehouden voor aërobics. Ook hockey en skeeleren nam ik er met plezier bij. Tegenwoordig ligt dat anders. Weinig tijd, je kent dat verhaal vast wel. Fitness is trouwens het enige dat ik lijk vol te houden en zwemmen af en toe. Vraag me niet om te gaan lopen, want dat vind ik gewoon zinloos. Lopen doe je als mens met een reden, je loopt ergens naartoe. Lopen om te lopen dat is tegen mijn natuur. Gisteren was het dus een kleine twee maand geleden dat ik de fitness nog was binnen gelopen. En eerlijk? Ik heb mezelf moeten verplichten. Opnieuw starten met sporten na een kleine zomer rust is verdomme lastig. Dus vanaf nu geen gezever meer. We bouwen de sportroutine weer op. We gaan er helemaal voor! Ik voel me op slag een stuk fitter en gezonder. Ik ben trots op mezelf! 😉

 

Liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...