Kan iemand het uitleggen? Wat ons zo aantrekt, in het verhaal tussen Mars en Venus? Twee planeten die op de één of andere manier tot elkaar worden aangetrokken. De ruimte waarin ze zich begeven is oneindig. Toch kunnen ze niet om elkaar heen. Als twee magneten. Tot elkaar gezogen. ’t Is een spel van aantrekken en afstoten.

Wat maakt dat we met zijn allen op zoek gaan naar onze eigen planeet? Wat drijft ons? Wat maakt het hele verhaal zo intrigerend? Duizend gedichten, een miljoen scenario’s, een miljard songteksten, een biljoen boeken allemaal gewijd aan hetzelfde onderwerp. Het één al wat directer dan het ander. Altijd hetzelfde concept. Mars en Venus. Toch altijd een ander verhaal. Met een andere afloop. Moeilijk en toch mooi. Mars en Venus.

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...