Vandaag: maandagochtend na een lang weekend of korter: miserie. 40min. Had ik nodig om 80 km. snelweg af te leggen. Daarop volgden 50min. om door Gent op mijn werk te geraken. We spreken hier over 7 km. Te gek voor woorden! Onze steden slippen dicht. Zeg dat E. het u gezegd (of tenminste geschreven) heeft.

’t Strafste van al vind ik dan nog dat de mannen van Schoon Gent (die overigens schitterend werk leveren uiteraard) het nodig vinden om op zo’n maandagochtend, na een lang weekend dus, met straatvegers rond te rijden! Ge weet wel, zo van die machientjes die zich tegen 5km/u voortbewegen en de goten en riolen met van die ronde automatische borstels proper maken. Schitterende uitvinding daar nie van. Maar om 8u? Op een maandagochtend? Na een lang weekend? In Gent? Dat is echt om mee te lachen.

Nu goed, voor degenen die het nog niet gesnapt hadden. Ik heb dus een lang weekend achter de rug. En wat voor één! Eentje vol shoppen, voetbal, vriendinnen, sauna, niksen in de zetel, lekker eten, weinig sporten en meer van dat. Stof genoeg om de komende weken weer over te schrijven dus. En met het vooruitzicht op nog een lang weekend zal ik u met een overdosis posts kunnen verblijden. Hou u vast! 🙂

Veel liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...