Televisie wordt vaak in een negatief daglicht gesteld. ’t Zou nefast zijn voor de creativiteit, op de slaapkamer zou het dan weer het einde van je seksleven betekenen en tenslotte zou het bij kinderen hun ontwikkeling in de weg staan. Quatsch! Ja oke, als je 18u per dag voor je tv hangt dan is er een probleem. Dan kan ik me inderdaad inbeelden dat het niet zo oke is voor je ogen, kinderen, seksleven en je creativiteit. Maar bij ‘verstandig’ of ‘normaal’ verbruik zie ik er geen graten in. Ik vind het super ontspannend. Even helemaal niet nadenken. Maar ook soms leerrijk en inspirerend. Oke, bij Home and Away valt daar misschien aan te twijfelen, maar kom ’t is ontspanning gelijk nen ander.

Ook binnenkort zitten er enkele programma’s aan te komen die ik zeker een kans wil geven. Vanavond start op VTM ‘Alloo in de gevangenis’. Hierin volgt de Luc, zelf criminoloog van opleiding, langgestraften in Leuven centraal. Lijkt me een boeiende combinatie! Ook op VIER zit er weer wat interessants aan te komen, Dr. Livingstone bijvoorbeeld. Hierin gaan Philip Geubels en Martin Heylen (bekend van oa God en klein pierke) Livingstone en Stanley achterna. Een reisverhaal waarbij de ene vertrekt in Egypte en de ander in Zuid-Afrika. Halfweg kruisen hun wegen. De combinatie Geubels-Heylen wordt waarschijnlijk wel lachen. Ik ben curieus! Tot slot start volgende maandag op een ‘beroepen zonder grenzen’. Ook een aanrader als je het mij vraagt. Ik maak deel uit van de serie, aan jullie om uit te zoeken welke aflevering. 🙂 Ik heb zelf nog geen beelden gezien, dus ik kan jullie niet veel vertellen. Misschien enkel dat het een megazotte en bijna hallucinante ervaring was.. 🙂

Dus om een lang verhaal kort te maken. Dat die beeldbuis ongezond zou zijn,d aar geloof ik niet veel van. Tv is leuk en cool en inspirerend. Zegt dat E. het u gezegd heeft.

Liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...