Ik loop al verschillende jaren met een idee rond, niet wetend of het in realiteit ook mooi kan zijn. Vandaag werd mijn creativiteit bevestigd. Het kan dus! Ik wil later graag werken met mooie zwart-wit foto’s in huis. Kan soms een beetje “been-there/done-that” zijn, dus dacht ik; als ik nu eens een foto neem van het lief en een van mezelf en we kussen allebei de bovenkant of de zijkant van het beeld… Deze 2 foto’s laat ik uitvergroten op 2 canvassen en hang ik naast elkaar op. Volg je nog? Het lijkt dan alsof je 1 canvas in twee hebt geknipt. Ik kwam het idee vandaag dus tegen op een woonblog. Hieronder een voorbeeldje, je snapt onmiddellijk wat ik bedoel:
naamloosIk ben alvast fan! Als ik het project ooit in uitvoering breng, post ik zeker het resultaat hier!

Liefs E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...