Zoals ik verzot op dessertjes? 🙂 Onlangs had ik een ladiesnight. De gastvriendin van dienst kwam met een echte Roger Van Damme op de proppen! En neen, ze was er niet helemaal voor naar Antwerpen gereden. Ze had het gewoon in den Delhaiz gekocht! Sinds vorig jaar, want ja nu zijn we 2013, werkt Delhaize samen met verschillende sterrenchefs. In het koelvak vind je nu dus creaties van Peter Goosens en zijn kliek. Ook Rogertje heeft dus zijn plaats gekregen. In deze eindejaarsperiode kun je zelfs een echt dessertbord op de kop tikken! En wil het nu net dat zijn dat de vriendin in huis had gehaald! You’ve got to love her! 🙂
k
Op het bordje vind je onder andere melkchocolademousse, toetsen van citroen en exotische vruchten, een krokantje van gepofte rijst en passievruchtencrème terug. Naar mijn bescheiden mening: to die for en dat voor 7,65 eurootjes! Helemaal mijn ding!
foto
Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...