384. Minted !

collage2

collage1Vorige week, tijdens weer eens een avondje surfen, ontdekte ik een super leuke webshop. Minted is een shop die werk van designers verzamelt en verkoopt. Designers van over de hele wereld bieden er de mooiste prints aan. Je kunt er terecht voor uitnodigingen, kalenders, notebooks, artwork, foto backgrounds, en nog zo veel meer. Kortom voor alles dat op de één of andere manier een link met papier heeft. Daarnaast specialiseren ze zich sinds kort in prints. Je hebt keuze uit grafische prints, tekeningen, fotografie en nog zoveel meer. Bovendien kun je de prints ingekaderd aan huis laten leveren. Helemaal ‘ophangklaar’!

MIN-DU9-BD3-001_A_PZ

Ga je binnenkort trouwen? Of geef je een verjaardagsfeest? Of geef je, zoals het lief en ik, een housewarming? Ga dan zeker eens kijken op de site! Minted heeft echt super leuke dingen in huis om je feestje net dat tikkeltje meer te geven. De leuke vlaggetjes (banners) of de foto-achtergronden (zoals hieronder)! Die laatste hang bij je thuis gewoon aan de muur. Bedoeling is dat al je gasten hiervoor gaan staan en zich helemaal laten gaan. De foto’s vormen het perfecte aandenken!

DUS geen mottige Word-Art uitnodigingen mee alsjeblieft! In een simpele 1, 2, 3 bots je hier de leukste hebbedingen voor je feestje in elkaar! En dit voor een lief prijsje! 🙂
Veel liefs,
E.

MIN-VWB-PBD_A_FRT

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...