NaamlooslmkGoede voornemens. Minder spraakwater en meer gezonde kost. Meer beweging en minder nicotine. Je kent die liedjes wel. Ondertussen heeft de helft van de belgen die voornemens hoogstwaarschijnlijk alweer opgeborgen. Veilig in de kast, klaar om ze er bij de volgende overgang nog maar eens uit te halen. Ik ben er niet zo’n voorstander van, van die voornemens. Zo ben ik wel. Af en toe een beetje tegendraads. Daarom stopte ik (nog altijd met succes!) op 9 december met roken en niet op 1 januari. #trots

En toch, toch heeft het iets zo’n witte bladzijde. Een fonkelnieuw en kraakvers jaar. Plots is alles weer mogelijk. Plots zijn al mijn dromen weer haalbaar. Ik wil die bladzijde onmiddellijk helemaal vol kladden. Een lepel nieuwe energie en een snuifje zelfvertrouwen. Welgekomen! Ik ontvang jullie met open armen. Met thee en zelfs een koekske. #yeswecan #reachforthestars

Ik heb ondertussen, naar jaarlijkse gewoonte, alweer alle mogelijke jaarhoroscopen verslonden. Overal pik ik iets op. Je kent dat wel, beetje selectief blind.
Ik hoop. Hoop op heel veel nieuwe kansen in dit fonkelnieuw en kraakvers jaar.
Niet alleen voor mezelf. Ook voor jou.
Schoon vind ik dat.

Veel liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...