kusmi-tea1

2.bien525r_nu

Een van de kerstcadeaus waar ik nu nog steeds heel erg van geniet zijn de verschillende theeën die ik heb gekregen. Sinds ik gestopt ben met roken drink ik dagelijks een paar koppen. Van mijn vriend en van een vriendin kreeg ik Kusmi Tea cadeau. En echt, de blikken zien er niet alleen ge-wel-dig uit, de thee smaakt ook fantastisch.


De thee zag het levenslicht in 1867 en is sindsdien de lievelingsthee van de Tsaar, celebrities en foodies! En sinds kerst dus ook van mij. Kusmi Tea is heel zacht en vol van smaak. Ook helemaal niet bitter, iets wat goedkopere thee wel vaak heeft.

Ik heb de volgende edities in huis:kusmitea-label-imperial-250g_1
Kusmi Tea Imperial Label
Een Chinese groene thee met sinaasappel en kaneel. Een super zachte thee die weinig caffeïne bevat. Ideaal om de hele dag te drinken.

Welness tea
Dit zijn vijf kleinere blikjes thee met elk hun eigen smaak en functie.

kusmitea-sweet-love-125g_1Sweet Love
Eerder spicy blend met oa zwarte thee, guarana, roze peper en kruiden. Deze thee boost je energie en vitaliteit en zou zinnenprikkelend zijn.

Boostkusmitea-boost-125g_1
Een blend met groene thee, kaneel, gember en cardemon en zou fysieke en mentale vermoeidheid tegen gaan. De thee maakt je weer helemaal fit, zonder nerveus te worden.

euph125Euphoria
Een heel speciale thee met sinaasappelschil en chocolade. Dit blikje tovert een lach op elk gezicht. Hoe gek het ook mag klinken; het ruikt echt naar chocolade en smaakt super lekker!

Detoxkusmitea-detox-125g_1
Een groene thee met limoen en lemon grass. Big love for this one! Ruikt en smaakt super lekker. Het is een perfecte detox voor het lichaam en zorgt voor rehydratatie!

Bkusmitea-be-cool-125g_3e Cool
De ideale blend om ’s avonds te drinken gezien het een kalmerende werking op het lichaam heeft. De thee is een perfecte mengeling van appel, pepermunt, anijszaadjes, rozebottel en ijzerhard.

Dit klinkt waarschijnlijk super verwend, maar sinds ik deze thee drink vind ik alle andere theeën veel minder lekker. Die zijn vaak veel bitterder en minder vol van smaak. Dus hou je van thee, probeer Kusmi dan zeker eens uit. Nog niet overtuigd? De blikken staan ook heel leuk in je interieur! Ze geven onmiddellijk een echte kleurboost!

Je kunt Kusmi Thea niet overal kopen, maar ze hebben wel een goede online store. Daarnaast kun je een beperkt assortiment krijgen bij Essentiël. En ook iedere betere koffie/theewinkel verkoopt deze super lekkere blikjes.

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...