pastel-interieur-20Pasrel-bedroom-interior-designpastel12pastel11pastel-interieur-2
De dooi zet zich stillaan door. Erg vind ik dat niet, alhoewel. Ik ben niet zo pro-winter, maar afgelopen weken heeft ze zich wel van haar beste kant laten zien. ’t Heeft ook zijn charme. Toch, ik ben pas volledig in mijn nopjes als het voorjaar helemaal haar intrede maakt. Dat seizoen heeft echt iets magisch. Na een lange koude winter opnieuw een lichtere jas. Veel zon en alles weer in bloei. Vredig en onschuldig. Een lach op ieders gezicht. Ik kijk er al weer heel erg naar uit. Dit voorjaar gaan het lief en ik ook op vakantie, dus mijn verlangen is dubbel zo sterk. Hebben jullie leuke plannen de komende maanden? Eerst wel nog even door de zure appel bijten want; “dooi zonder regen en wind is niet waard dat ze begint.” Of dat zeggen ze toch.

Ook de kerstversiering staat ondertussen terug op zolder. Dat hoop ik toch. Op de een of andere manier heb ik dan altijd een leeg en kaal gevoel.  We willen opnieuw een fris interieur met veel natuurlijk licht. Wit is dan ook mijn ultieme intieurtint, maar dit voorjaar zijn pastelkleuren helemaal hot. Wat vinden jullie? Doen of toch maar niet?

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...