happy-birthday-card_1x thank-you
Ik was het zelf bijna vergeten, maar vandaag bestaat ergenstussenin exact 1 jaar. Al 365 dagen mag ik mezelf ‘blogger’ noemen. Juij! Afgelopen tijd is deze blog heel wat veranderd. Van een samenraapsel van vanalles en nog wat naar een meer afgebakend geheel over hotspots, design & interieur, lekker eten en alles wat me inspireert. Een lifestyleblog pur sang. Hoe zeer ik een jaar terug ook mijn best deed om deze blog duidelijk te onderscheiden, nu pas weet ik dat je daarvoor even moet geschreven hebben. Gaandeweg ontdek je wat je leuk, grappig, mooi en lekker vindt. Mede dankzij mijn collega-bloggers kon ik zo mijn stijl ontdekken. Ze beïnvloeden me nog elke dag. Merci!

Om eerlijk te zijn heb ik in den beginne lang getwijfeld. Vooral over of ik het wel ging volhouden, dat schrijven. Het is dan wel sinds jaar en dag mijn passie, toch wist ik niet of ik zou doorzetten. Dat ik heb ik bij deze dus wel gedaan en daar ben ik blij om. Nog steeds doe ik vreugdesprongetjes wanneer een post zonder veel denkwerk uit mijn vingers glijdt. Mijn honger om te schrijven is er doorheen de tijd alleen maar groter op geworden. Ik schrijf en creëer. Ergenstussenin is een onmiskenbaar deel van mezelf geworden.

De blog is uiteraard niet de enige die groeit en evolueert, ook in mijn offline-leven (heb ik dat nu echt geschreven?!) is wel wat veranderd. Zo is er heden ten dage het lief, de gemeentepolitiek en binnenkort ook mijn nieuwe job. Vooral doordat laatste zal het tweede ergenstussenin-jaar waarshijnlijk rustiger worden. Ik hoop dat ik jullie kan blijven overladen met posts, maar ik vrees dat de werkdruk me (zeker in het begin) zal beperken tot 1 of 2 posts per week. Wees dus niet ongerust als je niet dagelijks meer van me hoort. Schrijven blijf ik doen!

Tenslotte wil ik ook JOU bedanken. Of je nu een trouwe volger of een toevallige bezoeker bent. MERCI. Merci om tijd te maken om deze hersenspinsels te lezen. Hopelijk hoor ik weer af en toe iets. Wat vind je leuk? Wat mag overboord? Waar wil je meer van zien? Laat het me weten! Hoe meer reacties, hoe beter mijn dag!

Op een boeiend en spannend en interessant nieuw blog-jaar!

Naamloos

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...