groosrotterdam

barspekamsterdam

folkloreshoplondon

uitjeeigenstadrotterdam

pp7

Je had hem misschien stiekem al zien piepen in mijn leeslijst,  Petite Passport is dan ook één van mijn favoriete blogs op dit moment. Een overdosis hotspots, design & travel, my cup of tea!

Bezielster Pauline Egge neemt je elke dag mee naar de mooiste designspots op deze planeet. Van Australië tot Mexico en van Taiwan tot Rusland toont ze jou de leukste shops, resto’s, ja zelfs supermarkten. Op voorwaarde dat het design en/of de architectuur eruit springen natuurlijk! Gelukkig zoekt Pauline het niet altijd aan de andere kant van de aardbol. Ook uit onze buurlanden en zelfs uit onze eigen landje vind je heel wat hotspots terug! Bovendien is ze met deze virtuele stek niet aan haar proefstuk toe. Zo schreef ze in het verleden al voor magazines als Gracia, Flair, Elle, Marie-Claire ,… Een vrouw die weet waarover ze schrijft dus!

De blog is tegenwoordig een beetje een alternatief geworden op de mainstream travelguides, die meestal overlopen van cliché spots. Vertrek je binnenkort ver weg? Of heb je een uitstap dichterbij gepland? Neem zeker eerst eens een kijkje op de blog. Via het tabblad ‘destinations’ kun je heel gemakkelijk jouw (vakantie)plek terugvinden. Check it out!

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...