Gisteren en vandaag vindt een nieuwe editie van De Vitrine plaats in Brugge! Een beurs met hoog feel good gehalte, waar 75 hippe winkels, webwinkels, ontwerpers en ateliers hun plaatsje hebben. Van juwelen tot keukengerief en van postkaartjes tot retrofashion. Shopping met een retrotwist waar je blij van wordt! De Vitrine gaat 2x per jaar, in het voorjaar en in het najaar, door op een fantastische locatie: La Brugeoise. Het was de eerste keer dat ik een kijkje ging nemen en ik ben helemaal weg van het concept. Mooie locatie, super leuke shops, gezellige bar, leuke muziek. Ik word trouwe fan!

De beurs zat stampvol leuke brands, maar ik probeerde voor jullie toch een kleine selectie te maken van enkele favorieten. ’t Is moeilijk kiezen, want eigenlijk was alles leuk! Eerst en vooral: Liliepop! Een Brugse madam die schitterende juweeltjes maakt. Haar slogan: “don’t take life too seriously” past helemaal in de sfeer van haar product. Alles heel erg vrouwelijk, vrolijk en romantisch. Ik ben gek op het paar oorbellen die ik scoorde. Mijn eerste Liliepop en zeker  niet mijn laatste!

208911_10151326358535866_1009834903_nfotolilie2
Ook de madammen van Ezisliving hadden hun kraampje opnieuw helemaal vol met superleuke deco & designspullen gestopt! Mamzel en Ecuina zijn twee nieuwe shops die ik ontdekte. Allebei met een uitgebreid assortiment aan fijne hebbedingen. Ecuina richt zich vooral op eco, Mamzel doet ook homeparty’s. Dit receptenboekje vond ik bij Ecuina super leuk! Helemaal nostalgisch werd ik bij het zien van het kraampje van Seraphine de Senlis. Tijdloze emaille keukenspulletjes waar je echt helemaal warm van wordt! Spijtiggenoeg heeft deze jonge deerne geen (web)winkel en kun je ze enkel op beurzen terug vinden!
recettespotten
Naast de oorbellen vond ik ook dit super schattige tasje! Miss Beaver, een shop uit Brugge, had ze bij in heel wat leuke kleurtjes! Ik blij!
missb
Tot slot wilde ik ook Hutsepot & Bo vermelden. Allebei maken ze super leuke illustraties die ze oa. verwerken in schattige postkaartjes. Bo maakt ook postkaartjes waar ze oorbellen op speld! Super leuk om als cadeautje te geven!
cards576811_603372406358472_999104961_n
429204_507196389309408_436715484_n
Naast al dat moois vind je ook heel veel leuke spullen voor happy kids! Van kinderkledij, tot originele foto ideetjes en crazy kinderbehangpapier! Slechts een kleine greep uit het aanbod, maar goed nieuws: je kunt De Vitrine nog zelf bezoeken tot 18u vanavond. Bereid je wel voor op heel veel volk, dat was toch gisterenavond het geval. Als je langs gaat, hou dan zeker ook halt in de leuke bar! Vandaag geen tijd meer? De volgende editie vindt plaats oop 16 & 17 november! Tot dan?

Geniet van jullie zondag!

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...