Origrami_RetroPrint1

4-origrami-instagram-prints
Polaroid. Het heeft toch iets hé? Iets cool & fun, een beetje nostalgisch. Tastbaar. Iets waar we tegenwoordig veel meer waarde aan hechten. Een afgedrukte foto, een handgeschreven brief. ’t Was vroeger heel gewoon en nu vaak heel bijzonder. Toch, omdat die polaroidtoestellen omslachtig zijn en vaak inferieure kwaliteit leveren worden ze steeds minder gebruikt. Gelukkig bestaan er in deze virtuele tijden heel wat leuke zaken die dat toestel kunnen vervangen…

Het eerste wat ik aan jullie wil voorstellen is Origrami. Al van gehoord? Origrami is een samentrekking van Origami & Instagram en is ook de baby Betsy & Jeff. Beiden houden ze van design en fotografie en de combinatie van beiden is op een hele originele manier hun broodwinning geworden. Het, in Syndey gevestigd bedrijfje, print op bestelling je favoriete Instagram pic’s, polaroidgewijs, met ofwel een retro graphic ofwel een kaartje van de plek waar de foto werd genomen op de achterzijde. Ze worden bovendien in een super mooie doos (en helemaal gratis!) bij je thuis bezorgd! Geweldig toch? Ik vind het vooral een leuk idee om eens iets origineels te doen met reisfoto’s en dat ga ik binnenkort zeker eens uitproberen!

14627

Een tweede leuk Polaroid-ideetje zijn de Polaroid fotomagneten die ik dit weekend ontdekte bij Mamzel. Je kunt die witte koelkast nu eens helemaal pimpen met magnetische fotokadertjes in de vorm van een Polaroid! Je krijgt er ook een stiftje bij waarmee je nog een boodschap bij de foto kan schrijven! Voor een pakje van 6 kadertjes betaal je €12.95, niet slecht toch?

Wat vinden jullie het leukst? De magneten of de real-thing?

Veel liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...