595. Pop-up a better blend in Antwerpen!

unknown-3unknown-1unknown-10unknown-12unknown-2unknown-5unknown-7unknown-8unknown-4unknown-13unknown-6unknown-9unknown-11unknown

Een van de redenen waarom ik zo van de stad hou is de dynamiek. Net het tegenovergestelde van waarom ik zo van de kust hou dus. 🙂 In een stad zit zoveel energie, elke dag ontstaan nieuwe dingen, leuke zaken, hippe samenwerkingen. Een mooi voorbeeld daarvan is ook de nieuwe pop-up aan de Groenplaats: a better blend.

Van 1 tot 31 december kan je in het vroegere pand van Habitat kennismaken met A Better Blend, een tijdelijke concept store waar zowel mannen als vrouwen terecht kunnen voor dé perfecte eindejaarscadeaus. A Better Blend werd in het leven geroepen door die powervrouwen zijnde: Anouk Taeymans, girlboss achter #BITCHPLEASE & MYSHELFSofie Vertongen: plant & catlady achter PHYT en Sophie Peelman, juweelontwerpster by night achter de STERNUM necklaces.
Je kunt er heel wat inspiratie opdoen en vooral ook nieuwe leuke merken ontdekken. Je vindt er merken als Furnified, RE-DO papers, SMEG, Madame Volt, Haloled, Luxury for Men, Self, Kontour, etc. Als je dus wil scoren met je kerstcadeautjes weet je bij deze waar je moet zijn! 
Lori (van buitenshuis) en ik hadden alvast de grootste fun tijdens onze fotoreportage. We doopten onszelf spontaan tot #teampreggers, en neen dat we allebei streepjes aanhadden ook was echt niet afgesproken. 🙂
Locatie: Beddenstraat 2, 2000 Antwerpen, het vroegere pand van Habitat, recht tegenover Fnac, eerste verdieping Grand Bazar, Groenplaats
Liefs,
E.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...