596. Win mijn 3 topproducten uit de Rituals Home Collectie!

unknown-10unknown-8
unknown-11unknown-15
Een tijdje geleden schreef ik hier over de geweldige Home Box van Rituals die ik had gekregen. Nog steeds ben ik zo blij met die producten! Zo blij dat ik mijn stoute schoenen aantrok en Rituals vroeg of ik niet mijn lezers eens in de watten mocht leggen met de producten die ik zelf zo leuk vind! En tada: vandaag kunnen drie lezers drie van mijn favoriete home scent producten winnen! Met kerst en veel gezelligheid in het vooruitzicht een geweldig moment toch?

Na enkele weken alles te hebben uitgetest moet ik deze drie stuks tot mijn favorietjes rekenen:

 1. De parfum d’interieur – ‘happy buddha’
  Deze spray is echt geweldig, zo geweldig dat je ook best wat oppast als je hem voor de eerste keer gebruikt! Ik dacht niet dat de geur zo intens zou zijn, dus was gretig aan het sprayen geslaan. 🙂 Hier en daar een enkele spray op je kussens, de zetel, gordijnen is echt meeeer dan genoeg. Als ik trouwens een wasmand gestreken heb spray ik één keer over het geheel, just because I can. 🙂
 2. De kastsachets – ’the ritual of dao
  Deze gebruik ik nu al even in onze dressing en nog steeds ruik ik de geur zoooo graag! Ik heb het zakje trouwens nog niet moeten vervangen, dus het geeft echt wel lang geur af! Gewoon aan een kleerhanger en hup welkom geweldig parfum!
 3. De geurkaars – ‘woody vanilla’
  Een op en top wintergeur van houterig vanille in een interieur-verantwoorde verpakking. Topcombi!

Wat moet je doen om dit super leuke pakket te winnen? Er zijn twee manieren:

 1. Neem deel op de blog: laat hieronder een reactie achter en vertel me welke van de drie producten jij het liefst wil proberen en waarom.
 2. Neem deel op instagram: ga naar de instagrampagina van de blog, like de Rituals foto en tag onder de foto twee vrienden die het pakket ook heel fijn zouden vinden.

Je kunt ook 2x (1x hier op de blog en 1x op instagram) deelnemen, zo verdubbel je je kansen! Alvast veel succes allemaal!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...