596. Win mijn 3 topproducten uit de Rituals Home Collectie!

unknown-10unknown-8
unknown-11unknown-15
Een tijdje geleden schreef ik hier over
de geweldige Home Box van Rituals die ik had gekregen. Nog steeds ben ik zo blij met die producten! Zo blij dat ik mijn stoute schoenen aantrok en Rituals vroeg of ik niet mijn lezers eens in de watten mocht leggen met de producten die ik zelf zo leuk vind! En tada: vandaag kunnen drie lezers drie van mijn favoriete home scent producten winnen! Met kerst en veel gezelligheid in het vooruitzicht een geweldig moment toch?

Na enkele weken alles te hebben uitgetest moet ik deze drie stuks tot mijn favorietjes rekenen:

 1. De parfum d’interieur – ‘happy buddha’
  Deze spray is echt geweldig, zo geweldig dat je ook best wat oppast als je hem voor de eerste keer gebruikt! Ik dacht niet dat de geur zo intens zou zijn, dus was gretig aan het sprayen geslaan. 🙂 Hier en daar een enkele spray op je kussens, de zetel, gordijnen is echt meeeer dan genoeg. Als ik trouwens een wasmand gestreken heb spray ik één keer over het geheel, just because I can. 🙂
 2. De kastsachets – ‘the ritual of dao
  Deze gebruik ik nu al even in onze dressing en nog steeds ruik ik de geur zoooo graag! Ik heb het zakje trouwens nog niet moeten vervangen, dus het geeft echt wel lang geur af! Gewoon aan een kleerhanger en hup welkom geweldig parfum!
 3. De geurkaars – ‘woody vanilla’
  Een op en top wintergeur van houterig vanille in een interieur-verantwoorde verpakking. Topcombi!

Wat moet je doen om dit super leuke pakket te winnen? Er zijn twee manieren:

 1. Neem deel op de blog: laat hieronder een reactie achter en vertel me welke van de drie producten jij het liefst wil proberen en waarom.
 2. Neem deel op instagram: ga naar de instagrampagina van de blog, like de Rituals foto en tag onder de foto twee vrienden die het pakket ook heel fijn zouden vinden.

Je kunt ook 2x (1x hier op de blog en 1x op instagram) deelnemen, zo verdubbel je je kansen! Alvast veel succes allemaal!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
43 comments Add yours
 1. Oooooh, ik wil heel heel héél graag dat geurzakje voor de kleerkast uitproberen. Ik zoek al lang naar een goed product daarvoor, maar vaak zijn dergelijke geurtjes veel te sterk of bezorgen je je kledij net een geur die je absoluut wil vermijden. Ik volg je blog nu al een tijdje en ik hou erg van je stijl en je handige tips, dus als jij zegt dat het erg lekker ruikt, dan geloof ik je! 🙂

  1. hey Anneleen! De blog moet nog even nagezien worden bij Rituals, dus gaat pas binnen enkele dagjes weer online! Maar hou het zeker in de gaten, ik tel je er al zeker bij! 🙂

 2. Ik ben fan van de geurkaars! na twee jaar verbouwen kan ik EINDELIJK terug ons interieur aankleden en zorgen voor enkele eye-catchers, als daar dan ook nog eens zalige geur aan vasthangt naast het mooie design van de kaars is het helemaal genieten 🙂

 3. De interieur spray zou hier zeker van pas komen!
  Eventjes je huis en textiel opfrissen na een dagje kinderopvang is altijd handig! Duimen maar!! ????

 4. Ik zou zo graag die parfum d’interieur uittesten! De happy buddha lijn is mijn absolute favoriet dus het lijkt me heerlijk als mijn hele appartement er naar zou ruiken 🙂

 5. Hoi hups hoi!
  Bedankt voor deze mooie actie.
  Ik zou graag De parfum d’interieur – ‘happy buddha’ uittesten. Lijkt me ideaal om een happy geur in mijn slaapkamers te hebben. Happy geur = happy sleep?! ;).

 6. De interieur spray lijkt mij gewoon fantastisch voor thuis maar ook om mee te nemen naar mijn werk zodat er een heerlijke geur is om mijn cliënten in te verwelkomen 🙂 ik heb al vele productjes van Rituals en dat is keer op keer genieten!

 7. Ik ga ongetwijfeld voor de spray! Een huis is geen thuis zonder een heerlijke geur en hoe zalig dat je overal een pufje kan achter laten. Spray all the way! <3

 8. Ik zou het super vinden om de * De kastsachets – ‘the ritual of dao‘* te WINNEN!
  Nog nergens vond ik een gelijkaardig product die mijn kast heerlijk doet ruiken!

 9. Yes! De interieur spray of geurkaars zouden zeker wat extra ontspanning geven tijdens de stressvolle verbouwingsperiode van ons huisje 🙂

 10. De Happy Buddha interieurspray staat bovenaan mijn lijstje! Ik ben een trouwe fan van de doucheproducten uit deze Rituals reeks en ik zou het super vinden om deze geur door te trekken naar de rest van het huis. 🙂

 11. Oh, ik zou gaan voor de geurkaars. Bij mijn mama thuis branden er steeds kaarsen met Vanille geur. Deze zou dus heel leuk zijn om nu te winnen in ons eerste eigen huisje om toch wat de sfeer van thuis mee te nemen.

 12. De interieurspray wil ik heel graag uit proberen. Een heerlijk geur door gans mijn huis is zalig! Zelfs het mandje van mijn franse bulldog Cesar zou er onder bedolven worden :-).

 13. Al een eindje fan van Rituals! De geurkaars ‘woody vanilla’ staat sowieso op mijn kerstverlanglijstje! Een lekkere geur, maar ook niet te zoet. En hij zou mooi staan in ons interieur. Ideaal voor gezellige winteravonden 🙂

 14. Wat een fijne actie!! Ik zoek al even naar een volwaardig alternatief voor de geurstokjes, ik zou dus met veel plezier de parfum d’interieur willen uitproberen!

 15. Zelf heb ik al een paar geurspray’s gebruikt van Zara home en nog andere merken, maar telkens waren die geuren veel te fel, toen ik een paar weken geleden in Gent ging shoppen had ik de spray van Rituals geprobeerd en die rook inderdaad super! Omdat wij thuis een paar hondjes hebben, kan de ‘hondengeur’ vaak achterblijven, daarom zou die spray ideaal zijn als ik onverwacht bezoek heb, of zelf verwacht bezoek :)!

 16. Graag de geurkaars om een lekkere geur in.ons eerste huis te hebben. Met alle verhuiszweet komt dit goed van pas ?
  En nu duimen maar!

 17. Ik zou heel graag de geurkaars uittesten! Jammergenoeg ben ik ferm allergisch sinds een paar jaar, aan van alles en nog wat, dus al veel verloren kosten gedaan! Dus zeeeeeeeer welkom om eens uit te proberen ?!

 18. Ik zou ook heel blij zijn met het parfum d interieur. Ik ben net jarig geweest en extra cadeautje zou altijd welkom zijn, zeker nadat ik de dag voor mijn verjaardag onder het mes moest.

 19. Ik wil deze nieuwe huisparfum wel onder mijn kersverse kerstboom. Ik verhuis volgende week naar mijn nieuw appartement (waar ik jawel 3 jaar op heb moeten wachten). Ideaal geurtje lijkt mij om meteen de huiselijke sfeer te creëren en de verf te verdoezelen. I say YES to Happy Buddha <3

 20. Ik ben héél benieuwd naar de geurspray! Na een jaar verbouwen blijf ik het stof maar ruiken.. Tijd om daar verandering in te brengen 😉

 21. I just <3 Happy Buddha!! 🙂
  Altijd die heerlijke geur in je woning als je binnenkomt… Zou zálig zijn om dit product eens uit te proberen!
  Alle producten van Rituals zijn trouwens geweldig, maar de Happy Buddha-lijn heeft zéker onze voorkeur!

 22. Enorm verslaafd aan de producten van Rituals. Enkele tijd geleden de bed & body mist om volledig te relaxen uitgeprobeerd.. Jammer genoeg een klein flesje gekocht en het is alweer op! 🙂 mmmm hoe zalig zijn die geurtjes in huis! Net vast beginnen werken, pas afgestudeerd, opzoek naar een appartement/huisje. Wat zou het zalig zijn dit geurtje niet te hoeven betalen en centjes te sparen. Eens ik volledig geïnstalleerd ben, zou het zalig zijn in deze fantastische geur thuis te komen en lekker te relaxen! 🙂

 23. Ik blijf altijd wat steken bij de producten die ik reeds ken. De parfum d’interieur ken ik nog niet en wil ik heel graag eens proberen.

 24. Ik zou graag de parfum d’interieur winnen om mijn vriendin te verrassen als ze thuis komt van het werk! Lijkt mij een leuke verrassing voor haar aangezien ze gek is op Rituals.

 25. Wat superleuk dat je deze winactie mag organiseren ! Ik ben vooral erg benieuwd naar de geurkaars aangezien ik de geur nog niet ken, hij klinkt wel heerlijk ! Ik doe graag mee aan de winactie 🙂

 26. Volgende week verhuizen we naar ons nieuw huis! Om er direct een gezellige kerstsfeer te krijgen wil ik graag de geurkaars uitproberen!

 27. Wat een leuke actie! Mijn voorkeur gaat naar de parfum d’interieur – ‘happy buddha’. Met een baby in huis is de orde soms ver zoek. (Huis lijkt met momenten ontploft! Maar, dat zal je binnenkort zelf ondervinden… ;)) Daarom hoop ik met dit lekkere geurtje toch wat zen te kunnen creëren in de chaos! En als er dan eens onverwacht bezoek staat, altijd klein paniekmomentje, ruikt het toch al lekker!

 28. Oh hopelijk is de wedstrijd nog niet over! Die spray kende ik nog niet en ben ik supernieuwsgierig naar! Wij hebben een hond en wanneer het regent geurt het huis direct naar natte hond na de wandeling ? Die spray lost dat volgens mij direct op!

 29. Oh jaaa sowieso nummertje 1, de interieur spray! Happy Buddha is echt heerlijk en mijn huis heeft wel wat heerlijkheid verdiend:) #spannend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *