637. Bo touch bin van Brabantia in deze geweldig vrolijke keuken!


Een tijdje geleden vroeg Brabantia me of ik een styling wilde doen met één van hun nieuwe vuilbakken. Ja, met een vuilbak… Dju, lastig! Het zou een totaal vernieuwend design worden, dus ik dacht: ” ik ga dat gewoon proberen”. En toen ik deze mooie Bo touch bin te zien kreeg wist ik dat mijn styling helemaal niet zo moeilijk zou worden.

Vernieuwend, elegant en ruimtebesparend! 

Wat een tof concept. Een vuilbak op pootjes. Elegant en vooral ruimtebesparend. Zeker in vergelijking met alle andere ronde vuilbakken. Vooral omdat de ‘buik’ gevuld kan worden met meerdere bakjes zodat je opnieuw kunt sorteren.

Een keuken om vrolijk van te worden! 

Ik vond het ook dé moment om jullie eens een andere keuken dan de mijne te laten zien. Vanaf het eerste moment dat mijn vriendin me zei hoe haar keuken er zou uitzien kon ik alleen maar denken: JA! JA! JA! Een compleet andere look dan de mijne, maar oh zo mooi. “Een keuken om vrolijk van te worden” zei ik haar nog tijdens de shoot. De mix van hippe kleurtjes, natuurlijk hout en de ronde gaatjes zorgen voor een super hedendaagse, Scandinavische look waar je wel fan van moet zijn! Wat vinden jullie van deze verrassende keuken?

 

 

De Bo touch bin  past er ook geweldig goed in als je ’t mij vraagt! Met een plantje erbovenop ziet zelfs niemand dat er eigenlijk een vuilbak staat! Een topper.

Voor de geïnteresseerden de keuken werd uitgevoerd door Robconcept.
De architect was Simon Anckaert.
De Bo touch bin is binnenkort te verkrijgen en zal 149 euro kosten.

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...