397. Interieurtrend: mint !

mint-kitchen-cabinets10ce4d8efefa3d2e555a3af3afede565f 849a333d2169995fa857253b3fec009c

nordic-bliss-scandinavian-style-apartment-white-smeg-mint

De zon is er al weer wat vaker bij de laatste tijd en ook op de thermometer steeg het kwik. De lente is echt in het land. Vaste lezers onder jullie weten ook dat dat mijn favoriete seizoen is. Niet te warm, niet te koud, de natuur op zijn best. Afgelopen zondag gingen het lief en ik wat op het strand liggen. Zalig was dat. Een frisse wind, de zon op mijn gezicht en het geluid van brekende golven op de achtergrond. Pure ontspanning. Pure lente. Alles ontwaakt precies uit een doffe winterslaap. Ook in huis is het dan dé moment om wat frisse accenten aan te brengen. Dat kun je met een verfborstel, maar ook gewoon door hier en daar wat leuke accessoires neer te planten. Dit voorjaar zijn vooral de pasteltinten heel erg aanwezig. Zachtgeel, poederroze, maar ook mintgroen. Een kleur waar ik niet van in ’t begin fan van was, maar hoe meer ik ervan te zien krijg hoe liever ik het zie.

mint products_ ergenstussenin

 

House Doctor / Studio Snow Puppe / Bloomingville
HAY / House Doctor / FermLiving
IKEA / House Doctor / Bloomingville

Wat denken jullie? Zouden jullie zelf gaan voor Mint? Ik probeerde alvast wat leuke spullen samen te rapen. En eerlijk? Ik wil ze ALLEMAAL! 🙂

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...