kaart

Een beetje wijsheid om de week te starten. 🙂

Ik ben vandaag aan mijn laatste week op mijn huidige job begonnen. Super bizar! Ik kan me moeilijk voorstellen dat ik er donderdag  voor de laatste keer ‘goeie morgen’ ga zeggen. Alles voor het laatst. Afscheid nemen. Niet mijn ding, maar ’t moet gebeuren. Gelukkig staan er nog wat etentjes gepland! 🙂 Volgende week maandag start ik dan op mijn nieuwe job, ook weer super spannend. Een nieuwe uitdaging is altijd welgekomen. Je hoort me al afkomen, het is razend druk! Weinig tijd om posts te schrijven, maar ik beloof dat ik mijn best doe om deze week nog wat te schrijven! 🙂 Ik heb namelijk wat nieuwe hotspots die ik dringend aan jullie wil voorstellen en enkele leuke receptjes en ook nog wat interieurpics. Nu enkel die tijd nog vinden!

Geniet van de zon vandaag!

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...