foto01

gevel

foto06
Af en toe trek ik er met mijn madre op uit. Zalige dagjes zijn dat. Gewoon kuieren en kletsen. Afgelopen vrijdag trokken we naar Brugge. Beetje winkelen en lunchen. Genieten! Van een vriendin kreeg ik het advies eens langs te gaan bij Li o Lait. Een nieuwe koffiebar in ’t midden van ’t stad. En kzweer u: schot in de roos! Vaak mis ik dat in Brugge; leuke koffiebars en lunchrestootjes. Ge kent da wel, zo van die gezellige dingen waar je wat kunt werken of kletsen of mensen bekijken of gewoon in kunt verdwijnen. Er zijn er wel, maar te weinig. Li o Lait is bij deze mijn nieuwe hotspot in Brugge!

bar
Het is een koffiebar en daar hoort uiteraard goeie koffie en veel keuze bij. En dat is er ook. Van simply black tot slow en latte. Je vindt ze allemaal op de kaart terug. Ook de theeliefhebber wordt niet vergeten. Een uitgelezen selectie thee, geselecteerd door Ann Vansteenkiste, heeft zijn plaatsje op de kaart. Wij gingen niet voor koffie, maar voor lunch. Bagels of quiche. Een beperkte keuze, maar wel allemaal kraakvers. En bagels daar ben ik vanaf nu helemaal fan van. Ik koos voor een klassieke versie met roomkaas en gerookte zalm (€ 9). Uiteraard ontbrak een very yummi slaatje niet! Om te drinken koos ik een selfmade green ice-tea en de mama een virgin mojito. Beiden lekker en fris, zoals ze horen te zijn.
drinks
bagel
foto08Het interieur vond ik geweldig. Eclectisch is de beste manier om het samen te vatten denk ik. Een samenraapsel van vanalles dat samen echt goed lijkt te werken. Vintage zeteltjes en bijzettafeltjes. Een gezellige boekenkast, een levendige bar. salonAlle elementen zijn aanwezig om je gewoon op je gemak te voelen, zoals dat in een koffiebar hoort te zijn.
Ik ga dus zeker opnieuw langs en dan probeer ik het ontbijt. Wat dat kun je er ook en is bij mij al even geleden. Twee vliegen in één klap dus. Care 2 join me anyone?

Liefs
E.

Oh en trouwens: de taartjes van Julie’s House zijn bij Li o Lait verkrijgbaar!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...