picmonkey-collage

Een nieuw moodboard en dus weer een klein beetje toelichting. 🙂


– Hoe cool is die badkamer? Bij mooi weer neem je je douche gewoon in openlucht. Door middel van een handige draaideur krijg je plots een extra stukje buitenbadkamer. Ook de zwart-wit uitvoering in combinatie met de houten latjes is helemaal mijn stijl!
– De zomer zit er langzaam maar zeker (EINDELIJK!) aan te komen, tijd voor een leuk paar sandaaltjes dus! Ik ben wel into geel momenteel. Dus vandaar dit paar. Wat vinden jullie?
– De vrouw in het midden plaatste ik vrij centraal omwille van haar geweldige uitstraling. Vrouwelijke, elegante en zomerse rock& roll. Ze geeft meteen een bepaalde allure aan het geheel. Ik hou van een nonchalante, power stijl. Iets wat hier helemaal terug komt.
– Dat ik gek ben van notebooks hoef ik jullie niet meer uit te leggen. Deze mooie zomerse boekjes zou ik dus zeer graag ik mijn collectie hebben! – Tenslotte een leuke quote, in vooral een heel leuke uitvoering. Ik vind hem zo leuk dat ik hem onmiddellijk aan mijn muur zou willen hangen!

Wat vinden jullie van de zwart-geel combinatie?

Have a nice week!

E.!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...