325. Hi !

PicMonkey Collage

Moodboards maken vind ik zo geweldig leuk. Bizar misschien, maar voor mij is het een soort hobby. Al moet ik er wel voor ‘in the mood’ zijn. Klinkt nu helemaal belachelijk, maar ’t is wel zo. Er zijn echt van die dagen dat ik aan een moodboard begin en uiteindelijk moet stoppen omdat hetgeen ik gemaakt heb echt spuglelijk is. Serieus afschuwelijk en deprimerend zelfs. Vandaag ben ik best wel tevreden.

De foto van het meisje vind ik heerlijk. De tekstballon hoorde daar gewoon bij, niet?

10 is het nummert van het verdiep van het uitzicht op het MAS. Super inspirerende plek. Ik kan Antwerpen moeilijk bezoeken zonder daar eens rond te dwalen.

De slaapkamer foto vind ik ook heel leuk. Echt mijn stijl en bovendien lijkt ze qua vorm en indeling wat op de slaapkamer in ons nieuwe huis. Inspiratie dus!

De ‘E’ vind ik gewoon heel classy. Mijn voornaam begint zelf met die letter en eigenlijk sukkel ik al heel mijn leven om een mooie E te schrijven. Wel, zo ene wil ik dus. Vooraan mijn naam. Moet je echt eens proberen, de ‘E’ is eigenlijk echt een mottige letter.

En ja het is druk tegenwoordig. Ik moet aan 30 dingen tegelijk denken en soms wil het al eens lukken dat ik iets vergeet. Dit noteboekje zou dus super goed van pas komen. Leuke plus is de mooie typo!

En Alice? Wie vindt haar nu niet cool? Trouwens ook een mooie naam, in ’t Nederlands dan wel.

Tips of thema’s of leuke foto’s voor een volgend moodboard zijn altijd welkom!

Geniet van je weekend!
Liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...