414. inspiratie !

moodboard

Vorige week werd ik geïnterviewd door iemand die een boek over bloggen schrijft. Wat een kort gesprekje zou worden werd uiteindelijk een super boeiend telefoongesprek van een dik uur. De schrijfster en ik zaten op dezelfde golflengte wat bloggen betreft en dat gevoel is altijd leuk. Daarnaast was het voor mij ook wel eens goed om over mijn blog na te denken, om stil te staan over wat ze nu eigenlijk voor mij betekent, want hoe dan ook zijn er periodes waarin je twijfelt. Twijfelt of je verder wil. Bij mij heb ik dat vooral in heel drukke periodes. Zoals nu, met de vebouwingen, drukte op het werk,… Dan is er op de een of andere manier geen plaats in mijn hoofd. Geen plaats voor gekke ideeën en toffe samenwerkingen, voor mooie beelden en gebalde zinnen. Mijn hoofd zit vol en dan bekoopt ergenstussenin dat vaak. Gelukkig heeft dat dat interview me weer met mijn beide voeten op de grond gezet: de blog is voor mij nog altijd heel veel waard en ik ben er nog altijd super passioneel over. De drang om te bloggen is nog steeds heel sterk aanwezig, ook al is het soms moeilijk de nodige discipline aan de dag te leggen.


Tijdens het interview werd ook gevraagd naar mijn inspiratiebronnen. Wel, beelden kunnen mij altijd mateloos boeien en inspireren. Al is mijn eerste liefde schrijven, het visuele prikkelt me. Dus vandaar vandaag dit zomerse moodboard, vol lieve beelden en leuke kleuren. Hopelijk inspireert het jullie net zoveel als het mij doet.

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...