326. The Visitors !

products 3480LO

products 3477lo(1)

products 3485LO
Dat ik hou van witte muren en vloeren en plafonds moet ik jullie niet meer vertellen. Als je vertrekt van zo’n ‘cleane’ basis is het belangrijk de juiste meubels, verlichting en accessoires uit te zoeken. Zij zullen namelijk de sfeer en stijl van je interieur vertalen. Toen ik vorige week een mailtje van Ezisliving in mijn inbox kreeg, was ik helemaal verkocht. Visitors! Mannetjes met een hoge aaibaarheidsfactor, maar nu nog beter; ze bestaan nu ook in zachte, rijke kleuren. Ik ben namelijk niet zo voor ‘in-your-face’ kleuren als hardblauw of bloedrood. Geef mij maar dit schattige poederroze of volle diepgeel. Volgens mij de ideale partners om jouw interieur die persoonlijke touch te geven!

Liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...