583. Win jouw tickets voor Biënnale Interieur 2016!

biennale4biennale1biennale2

 

WEDSTRIJD AFGESLOTEN

September en oktober zijn doorgaans boeiende maanden in interieurland. Nieuwigheden worden voorgesteld, trendkleuren bekend gemaak en ook heel wat interieurbeurzen hebben op dat moment een vaste afspraak. Ik had het hier al over de VTwonen & designbeurs, maar binnenkort gaat er ook in mijn eigen provincie een schitterende beurs van start. Op 14 oktober kunnen we allemaal weer massaal naar Kortrijk voor de Biënnale interieur editie 25.

Zoals steeds is het kloppend hart van de beurs Kortrijk Xpo. Daar hebben heel wat topmerken hun stek. Denk vooral in de richting van innovatie en design, een echte decobeurs is de Biënnale niet. De beurs wil vooral vernieuwen en dat doet ze keer op keer weer.

Om het jullie gemakkelijk te maken hierbij een kort overzicht van wat ik zeker niet wil missen:

  • The Circus: ‘The Circus’ slaat zijn tenten op naast Hal 3 van Kortrijk Xpo. Je komt er terecht in een wereld die volledig rond het circus draait, met onder meer een grand chapiteau-tent voorzien van blauw sterrendak, circusverlichting, podium, circusbar en een heuse circusdirecteur die alles in goede banen leidt. De tien deelnemende merken, waaronder Quick-Step, Cosentino en Blum, presenteren er hun producten op een conceptuele manier in containers rondom de tent die bij het geheel zullen aansluiten.
  • De Kortrijk Creative City Tour is een uitgestippeld parcours die je meeneemt langs hip en trendy Kortrijk. Leuke restaurants, toffe bistro’s en bars, classy shops en architecturale hoogstandjes. Lijkt me ook een topper om te doen!
  • Club Design: Na het schitterende Eyes Nights Only, het hotel/tentoonstelling van vorige editie organiseren de mannen van DIFT weer een nieuw project. Zowel overdag als ‘s avonds en ‘s nachts wordt dit de hotspot voor al wie van design, feestjes en interessante debatten houdt! Samen met partners als SMEG wordt Texture omgetoverd tot een club. In het weekend kan je in Club Design ook brunchen en ‘s avonds maakt de vloer plaats voor feestjes met verschillende insteken. Club Design vind je naast het Texture museum: in het hart van het Biënnale INTERIEUR stadsprogramma.
  • Interieur Products: een ander project waar DIFT aan meewerkte is een soort nieuwe service die de beurs sinds dit jaar aanbiedt. Wie op de Biënnale een mooi item ziet kan het via een mobiele site op zijn wish list zetten, waarna het aan de uitgang wordt klaargelegd en afgerekend. Heel simpel, maar heel cool toch. Voor mij vaak de schakel die op een beurs ontbreekt. Opgelost dus! 🙂

En als West-Vlaamse is het vanzelfsprekend dat ik al dit designgeweld ook met jullie deel uiteraard! Ik mag dan ook 10 duotickets weggeven! Wat moet je doen om jouw tickets voor Biënnale Interieur te winnen? Zoals steeds geen tralala, geen likes en shares. Geef me hieronder een seintje waarom je graag een duoticket wil! Op donderdag 13/10 maak ik de gelukkigen bekend op de Facebook van de blog! Good luck!

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...