582. VTwonen & design beurs in Amsterdam!

vtwdb3picmonkey-collage vtwdb6vtwdb7beurs

Wie me op Instagram volgt had al gezien dat ik vorige week twee dagjes in Amsterdam was. 1 dag voor de VTwonen & designbeurs en 1 dagje gewoon om wat rond te kunnen lopen in deze fantastische stad. Een top tweedaagse, samen met mijn moeder. Die zowel van de beurs als van de Nederlandse hoofdstad ook helemaal fan is.

Op woensdag ging ik langs bij Ruimschoots. Een fantastische zwangerschapswinkel met een aanbod van hier tot in Tokio. Zoveel leuke zwangerschapsmerken bij elkaar had ik in nog maar weinig gezien. Koppel daaraan een leuk interieur en super schattige unisex kidswear van Sproet & Sprout en je hebt de ideale combinatie om je bankrekening te ruïneren! 🙂 Nadien gingen we slenteren in de 9 straatjes en gingen we eten bij het fantastische restaurant: ‘De Plantage’. Ik denk dat ik de hele avond met mijn mond open heb zitten gapen naar het fantastische interieur. Echt waar als je binnenkort naar Amsterdam trekt ga er dan zeker eens langs! Slapen en ontbijten deden we in het gloednieuwe en heel betaalbare Motelone en ook deze verdiend opnieuw heel wat pluimen. Ik sliep al in 1 van hun filialen in Berlijn en ook toen al wa sik fan. Deze ligt recht tegenover het RAI beursgebouw, vlakbij de autosnelweg en heeft toch een hele snelle verbinding met de binnenstad. Een TOPontbijt (denk kraakverse bio-pistolé’s, heerlijke cappuccino’s en hopen vers fruit), een gezellige design lounge en een fantastisch uitzicht vanop de kamer zorgen ervoor dat ik hier zeker nog kom!

 

naamloos

 

Tot zover Amsterdam, ik ging het hier eigenlijk hebben over de VTwonen & design beurs, want uiteindelijk was dat ook het doel van de trip. Deze beurs kun je eigenlijk met geen enkele andere vergelijken. Eigenlijk zelfs stiekem een beurs waarvan ik hoop dat er ooit ook een Belgische versie komt. Ze barst namelijk van de styling en deco ideeën. Geen kosten noch moeite werden gespaard om van elke stand een juweeltje te maken. Als styliste een waar inspiratiebad! VTwonen spande uiteraard helemaal de kroon met hun VTwonen huis, compleet met verdieping en tuin eentje die ik gewoon zou willen copy-pasten naar mijn eigen huis. Je kunt er ook bij bijna alle stands vanalles kopen en direct meenemen naar huis. Zo hadden tal van leuke webshops er een tof winkeltje gebouwd!

Omdat deze post anders veeel te lang zou worden post ik deze week nog een blog over de beurs met alle trends die ik op de beurs leuk vond en de merken en producten die ik ontdekte, so KEEP POSTED!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...