328. De eerste indruk!

tumblr_md2pmlLKFL1qzvgm4o1_1280

PicMonkey Collage

bathroom-hall-and-entrance-as-apart-of-ballsbridge-by-peter-legge-associates-and-related-by-white-interior-glass-walls-ballsbridge-05

PicMonkey Collage2

beach-cottage-decor-rug-wooden-box-white-wash

tumblr_m99v6muueW1qzvgm4o1_1280

tumblr_m99v3vsP0W1qzvgm4o1_1280

De gang, entree, inkom, hal. Ik heb er altijd al een zwak voor gehad. Al van toen ik kind was. De boekskes grijpen steeds mijn aandacht als het over de eerste kamer in het huis gaat. Die ruimte is een beetje jouw eerste indruk op je gasten en zoals je weet heb je maar één keer een eerste indruk. Dus beter zorgen dat die goed zit.

Toen ik voor de eerste keer ons huis binnenwandelde was ik dan ook meteen super enthousiast. Een ruime, lange gang met steenoude trap erin. Ik kon mijn vreugdesprongetje net onderdrukken. Wanneer het lief en ik het hebben over ons verbouwbudget dan blijf ik elke keer doorbomen over het budget voor onze gang. Het lief snapt dat niet. ” Er zijn toch duusd dingen belangrijker dan die gang?” zegt hij dan. Wel voor mij niet. En vraag me aub niet hoe dat komt. Een keuken of een badkamer dat vind ik moeilijk, maar ik weet wel perfect welke voordeur ik wil. Ik heb er zelfs al over gedroomd denk ik. Schaamtelijk!

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat mensen bij ons binnenkomen en zich onmiddellijk ongelofelijk thuis voelen. Een warm onthaal, daar zorg je zelf voor, maar daar kan je interieur je zeker stevig in ondersteunen. Een leuke kapstok, een bankje met wat kussens, wat leuke foto’s en quotes, een grappige deurmat. Man, wat kijk ik er naar uit om die gang in te richten.

Liefs

Uw zottin van dienst,
E.

Bron: roomed, from Scandinavia with love & Emmas designblog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...