333. Yellow Submarine !

8183210

4438544

4438555

4438574

4438531
Zoals jullie weten heb ik het nogal voor Antwerpen. Die stad en ik, dat is magie. Je wordt er meegezogen in de dynamiek van een grootstad, zonder verloren gevoel. Creativiteit en sfeer en altijd iets te doen. My cup of tea. Begrijp me niet verkeerd, Gent is ook geweldig, maar daar heb ik 5 jaar gewoond. Die stad ken ik dus op mijn duimpje en geeft me bijgevolg iets minder vakantiegevoel. Nu goed Gent en Antwerpen vergelijken dat is niet mijn opzet van vandaag. Ik wil jullie vooral graag een leuk adresje meegeven. Voor als jullie zelf eens die sfeer willen gaan opsnuiven. Een leuke vertrekplaats is dan altijd mooi meegenomen. Yellow Submarine is zo’n stek! Ik ben er zelf nog niet geraakt, wegens altijd volboekt, maar ik ben het wel zeker nog van plan. Ze hebben een hele leuke locatie, op loopafstand van het Eilandje en een nog toffer concept. Ze zijn namelijk een reclamebureau en een koffiehuis en ook een B&B. Alles in één. Nog zoiets waar ik wel van hou. Een plek die creativiteit ademt, midden in de stad en met oog voor Scandinavisch desgin ! Do I need to say more?


Het lief en ik zijn nog maar net een weekendje in Antwerpen geweest en verbleven toen in The Black. Goed, maar echt aan een opfrissing toe! De B&B miste een ziel, een persoonlijke touch. Vandaar dat ik jullie vandaag een andere tip voorschotel! En ondertussen droom ik eigenlijk stiekem al over een volgend tripje! Next op mijn verlanglijstje? Copenhagen! Tips zijn steeds welkom!

Liefs

E.

Afbeeldingen: bookings

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...