354. Binnenkijken in een geweldig (zwart-)wit appartement !

foto 1foto 2foto 3foto 4foto 5foto 6foto 7foto 8
Dag lieve lezers! Ik ben net terug terug van een weekje Lanzarote met één van mijn goede vriendinnen en wat heeft dat deugd gedaan. Het was niet super heet, maar de zon was bijna steeds aanwezig en dat op zich was voor mij voldoende. De zon op mijn gezicht, een dagje strand, een terrasje kunnen doen. Nu de grijze wolken België overmeesteren kwam deze reis als een geschenk uit de hemel. Ik heb mijn vitamine-D reserves aangelegd om de winter te overbruggen.

Lanzarote is een eiland van contrasten, iets wat me zeer sterk aanspreekt. Mijn voorkeur voor zwart-wit en natuurlijke elementen in een interieur waren op het het hele eiland overal aanwezig. Als jullie dat willen deel ik deze week wel wat foto’s van mijn zevendaagse.

Vandaag kijken we binnen in zo’n typisch zwart-wit interieur, eentje met veel groen. Mooi wit gelakte houten vloeren, een bakstenen muur, grote ramen, kortom helemaal mijn ding. Ook de zithoek met de gele accenten vind ik geweldig. Hopelijk jullie ook!

Veel liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...