603. Eetkamerstoelen, mijn tips & trics!

Als ik 2016 eens overloop (wat een mens al wel eens doet dezer dagen) dan merk ik dat ik veel vragen van jullie krijg over stoelen. Eetkamerstoelen. Toegegeven, dat is ook niet zo gemakkelijk kiezen. Er is zoveel aanbod en vooral er zijn zulke grote prijsverschillen. En dan zwijgen we nog over materialen, kleuren, vormen en maten. Tijd dus voor wat tips en trics!

Een goede stoel, praktisch

 

 

Het budget

Daarnaast zijn ook de centen belangrijk natuurlijk en een goede stoel kost wel wat. Ook al koop je geen groot designmerk, een stoel kost al snel 80 tot 150 euro. Voor een designmerk tel je al 200 tot 300 euro neer. En uiteraard is er een verschil. In afwerking, personaliseerbaarheid, comfort en ook levensduur. Het lief en ik hebben geopteerd voor een duurdere tafel (eentje van Hay) en dat hebben we gecombineerd met replica Eames stoelen. Het leven is soms kiezen of delen.

Ben je op zoek naar leuke en budgetvriendelijke stoelen dan zijn Dille & Kamille, Ikea, Designerchairs24 en Maisons du monde goede opties. Maar ook leenbakker heeft echt super veel toffe eetkamerstoelen in hun collectie. De laatste jaren is de keten echt een nieuwe, jongere  en meer hippe weg in geslaan en je herkent er veel modellen die lijken op de Eames stoelen of die van Hay of zelf Frits Hansen. Ga dus zeker een kijkje nemen.

Ga je voor meer kwaliteit en wil je investeren in een stoel die je leven lang meegaat, dan is TORP een aanrader!

Wat een korte en beknopte blog ging worden is uiteindelijk toch vrij lang geworden, maar hopelijk zijn jullie wat met de tips!

Veel plezier!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
3 comments Add yours
  1. Heel leuke tips! Toen wij net alleen gingen wonen kochten wij simpele stoelen bij Weba, die snel hun glorie verloren. Ik vind onze investering in 6 Hay About a Chairs het dan ook helemaal waard! 🙂 De nieuwe tafel die stellen we nog even uit, alles op z’n tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *