362. Hay !

naamloosfoto 4foto 6foto qsd foto kjfoto 10foto sdf (2) Afgelopen maandag vond ik eindelijk de tijd om de nieuwe Hay Flagshipstore in Antwerpen een bezoekje te brengen. De Denen toverden het pand aan de hippe Ijzerwaag om tot een ware designhemel waar iedereen zijn gading kan vinden. Hip, vrolijk en vooral betaalbaar design. Op en top Scandinavisch!

Opvallend is dat men koos voor een pand zonder vitrine. Je moet namelijk een klein steegje door om tot aan de shop te komen en eigenlijk vind ik dat wel leuk. Het maakt de ervaring nog magischer, alsof je een of ander geheim designwalhalla bezoekt! Het pand op zich is ook heel mooi. Zwarte smeedijzeren ramen, een grijze gietvloer, een cleane basis waardoor de Hay collectie helemaal tot zijn recht komt.

In de winkel vind je niet alleen stoelen, tafels en sofa’s, ook kleine hebbedingetjes hebben er hun plek gevonden, zoals vrolijke keukenhandoeken, kleurrijk beddengoed en leuke kantoorbenodigdheiden. Op die manier willen de Denen de consument een kans geven om hun interieur een Scandinavische toets te geven zonder een fortuin kwijt te zijn. De andere prijzen zijn overigens ook vrij oke. Duurder dan Ikea, maar goedkoper dan heel wat top design!

Het lief en ik verloren ons hart aan de Copenhague tafel, die zal heel zeker een plaatsje krijgen in ons nieuwe huis. Die tafel niet alleen trouwens, ik ben er zeker van dat er nog heel wat items zullen volgen! Wil je zelf al dat moois gaan bewonderen? Dan kun je terecht in de nagelnieuwe Flagshipstore of bij één van de dealers zoals Designclinic!

Liefs
E.

Hay
Ijzerwaag 12
Antwerpen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...