386. We zijn gestart !

Eindelijk. Na maanden van afbraak- en voorbereidingswerken is de effectieve bouw van ons nieuwe –PROJECT'(1)4– stuk begonnen. En wat gaat dat snel vooruit! Vorige week maandag was men nog de betonplaat aan het gieten en nu staat de ruwbouw er al. Volgende week gaat het dak erop en ook in het oude gedeelte van de woning gaan de werken pijlsnel vooruit. Het lief en ik hebben hier zo lang naar uit gekeken en nu gaat alles zo snel dat we het amper kunnen vatten.

collage

Dat alles nu zo snel en zo vlot gaat is uiteraard te danken aan een zeer uitgebreide voorbereiding. We maakten een nauwkeurig draaiboek op en gingen op zoek naar goede partners om dit in te vullen. Mensen die hun vak kennen en waar we allebei een klik mee hadden. Vooral dat laatste vond ik ook belangrijk Je werkt tenslotte toch een geruime tijd met iedereen samen. Ik wil me daar goed bij voelen en met vakmensen kunnen werken die op dezelfde golflengte zitten als wij. O.a. een goede aannemer is dan van belang. Iedereen kent namelijk wel verhalen van malafide aannemers! Het was voor ons dus echt van belang iemand te vinden die ons kon bij staan, iemand die we kunnen vertrouwen en die super flexibel en gedreven is. Die aannemer hebben we ook gevonden, Robby Meirlevede heeft al talloze verbouwingen en renovaties achter de rug. Hij kent zijn vak als geen ander en het is gewoon heel fijn om met hem samen te werken! Hij leerde het vak trouwens van vader op zoon. En samen met zijn vader deed hij ook de verbouwing aan het huis van mijn ouders jaren terug.

collage2

Ook in onze andere partners hebben we veel vertrouwen. Zo werken we o.a. met Pleysier voor onze ramen, Delsael voor verwarming en sanitair,  Marcadus voor onze dakwerken, Madrimmo voor al de grotere speeltjes 🙂 ,… Het is soms een hele zoektocht om goede bouwpartners te vinden, dus daarom zal ik de meeste partners nog aan jullie voorstellen! Hopelijk zijn jullie even benieuwd naar het uiteindelijke resultaat. Ik vind het alvast super spannend!

Veel liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...