388. SFEER-tickets op mijn verjaardag !

qouteergenstussenin

12 maart, Ergenstussenin is jarig. Twee wordt ze dit jaar. Twee al. Gek hoe de tijd toch voorbij vliegt. En echt ik denk nog lang niet aan ophouden, integendeel. De blog draait beter dan ooit te voren en ik geniet er eens te meer van. Ik krijg de kans om samen te werken met hele leuke merken en krijg super feedback van jullie lieve lezers. Dus ik ga door met schrijven en blijf zoeken naar al het moois in designland. Daarnaast krijgt PROJECT’1(4) nu stilaan vorm en daar ben ik heel dankbaar om. Tegen de zomer hopen we te kunnen verhuizen en dan kan ik jullie eindelijk wat resultaten laten zien!

collage

Jarig dus , dan deelt een mens al eens cadeautjes uit. Ik heb namelijk tickets voor SFEER liggen en mag die aan enkelen van jullie cadeau doen. Dus, heb jij zin om de coolste interieurbeurs van Vlaanderen gratis en voor niks een bezoekje te brengen? Like dan de Ergenstussenin Facebookpagina en stuur me een mailtje op: eliza@www.ergenstussenin.be! Komende vrijdag, de dag voor SFEER van start gaat, maak ik de winnaars bekend! Wees er dus snel bij! Ikzelf ga op de nacht van SFEER op 15/03 alvast een kijkje nemen! Misschien tot dan?

Trouwens meer info over SFEER vind je hier!

Liefs,

E.

Beelden via Beeldsteil.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...