411. binnenkijken in een perfecte combi van zwart en wit !

tea-timePicMonkey Collagezinkwork-all-daymagazine-on-the-wallbathroombed-green-view (1)Joepie! Verlengd weekend! Vier dagjes verlof! Bij ons geen tijd voor uitstapjes en tripjes, want ons huis roept. Gisteren ging ik een hele dag onze slaapkamer schilderen en het lief bleef maar gyprocplaten aanvoeren. Vandaag heeft normaal gezien ook de plakker gedaan met zijn werk. Dan hebben we eindelijk strakke witte muren. Gedaan met bakstenen die naar beneden komen brokkelen. Voor ons dus werkverlof dit weekend, maar we weten gelukkig nog steeds waarvoor we het doen! Ons eigen mooie huis! 🙂

Vandaag kijken we binnen in een appartement met mooie zwart-wit contrasten. Vooral het bureau vind ik echt geslaagd. Zoiets wil ik voor mezelf ook installeren bij ons thuis. Een mooie, simpele tafel met een leuke stoel. Ook de keukenkraan vind ik geweldig, lekker stoer. Wij hebben er trouwens net zo een besteld! Het mooiste element in de ruimte blijven voor mij toch de ‘french doors’ in de woonkamer. Dat geeft het appartement onmiddellijk zoveel authenticiteit. Ook bij ons proberen we een combinatie te maken van oude gerecupereerde zaken en nieuwe elementen. Op die manier creëer je altijd een heel mooi en karaktervolle woning.

Voor iedereen met een verlengd weekend, geniet ervan!!
Veel liefs,

E. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...