donum-antwerpen-1donum-antwerpen-38donum-antwerpen-48donum-antwerpen-44

Afgelopen vrijdag was ik opnieuw in Antwerpen. Ik was uitgenodigd om kennis te maken metde nieuwe showroom van Donum. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik Donum voordien nog niet kende, maar de nieuwe locatie intrigeerde me, dus ik besloot een kijkje te gaan nemen.

donum-antwerpen-23donum-antwerpen-51
De nieuwe Donum is gevestigd aan de Frankrijklei in het voormalige Apra-ziekenhuis. En echt mannekes, ik was zwaar onder de indruk! Jos en zijn vrouw Noëlla werkten samen met hun architecten en spaarden kosten nog moeite om dit project naar een ander niveau te tillen. Bij de renovatie waren de eigenaren van begin tot eind betrokken en net dat warme persoonlijke engagement maakt wat Donum vandaag is, een magneet voor elke designliefhebber, een inspirerende plek met een verhaal.

imageedit_47_8401329379imageedit_49_9012286476

Bij Donum vind je nu 2000 m² aan de beste en grootste designbrands, denk aan Vitra, B&B Italia, Knoll, Flos, Aqua Di Parma, Thonet en ga zo maar door. Van meubilair tot (huis)parfums, tot keukenattributen, je vindt er al wat mooi is voor je huis je. Ook de winkel op zich is een architecturaal juweetje. Men gebruikte heel veel beton, grote glaspartijen en mooie niveauverschillen. Hier zien ze mij zeker terug, al is het maar om gewoon inspiratie op te doen.

Veel liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...