458. Win Happy Friday lakens t.w.v. €160 !

wedstrijdHF2wedstrijdHF3
— DEZE WEDSTRIJD IS AFGELSOTEN  —

Een tijdje geleden schreef ik een post over onze nieuwe Happy Friday lakens. Ondertussen hebben we er even in geslapen en ik ben nog een grotere fan geworden. De lakens zijn niet alleen geweldig mooi, ze zijn ook super zacht en aangenaam om in/onder te liggen. Zeker met die koude dagen nu! Enige nadeel is dat uit bed geraken soms nog lastiger is! 🙂

Nu de kerstperiode echt van start is gegaan wilde ook ik jullie graag extra in de watten leggen. Jullie zorgen ervoor dat ik elke dag wil blijven schrijven en bouwen aan ergenstussenin, dus dat verdiend al eens een extraatje hé! De lieve mensen bij Happy Friday vonden dat ook  en dus mag ik vandaag het hele pakket lakens en kussens cadeau doen aan 1 van jullie! Dat pakket ter waarde van 160 EURO bestaat uit:
– de ‘stripes‘ lakens uit de Blanc collectie (maat naar keuze)
– de 50 x 50 en 50 x 30 ‘ampersand‘ kussens
– twee 60 x 60 ‘jewel‘ kussens

wedstrijdHF5

Wat moeten jullie nu doen om het Happy Friday pakket te winnen? Op de website van Happy Friday vind je een mooi overzicht van de Blanc lakens (duvets), ga eens kijken en vertel mij hieronder welke jij de mooiste vindt. Like tenslotte ook hun facebookpagina! De winnaar wordt gekozen door de onschuldige hand en bekend gemaakt op facebook op donderdag 18 december! Heel veel succes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
89 comments Add yours
 1. Oh, moeilijk kiezen… Maar ik vind ‘Trip’ en ‘Way’ allebei heel erg mooi! (Knappe blog trouwens… Onlangs ontdekt en leuk om te volgen! Ga vooral zo door!)
  Evelien A.

 2. Zo moeilijk om te kiezen, want allemaal mooi. Wit beddengoed draagt mijn absolute voorkeur. Ik verkies dan ook de ‘trip’overtrek – effe wit met kleine zwarte vogeltjes…

 3. Wauw, wat een geweldige wedstrijd! Nu onze verhuis steeds dichterbij komt waag ik graag ook mijn kans… Wij vinden Starlight de mooiste!

 4. Wat leuk! Ik zie me al volledig ingeduffeld in deze lakens 😉
  Dus ik waag zeker mijn kans! De mooiste vind ik Dot en Stripes, kan echt niet kiezen tussen deze twee… 🙂

 5. hallo, leuke actie! We hebben net een boxspring maar nog nniet veel lakens…. Ik vind deze van LIVE heel mooi! ik heb iets met schrijven, letters, teksten,… en dan nog zwart-wit: ideaal! so let’s hope!
  toffe blog! keep on going! ik lees mee… 🙂

 6. Stripes // Wat een ontdekking, ik kende Happy Friday nog niet! Thanx! Binnen 3 weken verhuis ik naar een loft en deze eyecatcher kan daar niet ontbreken! *

 7. Ik vind ze allemaal heel mooi ! Maar mocht ik er 1 kiezen dan is het de Hill. Ik ben blij dat ik Happy Friday heb leren kennen ! Het is heel mooi !

 8. Geef mij maar ‘Trip’: Fantastische, stijlvolle lakens om in weg te dromen naar warme, verre bestemmingen, tijdens de warme, cosy winteravonden! Zo vrij als een vogeltje in de lucht, is het dat niet waar we allemaal een beetje van dromen?

 9. Wat een Happy Friday, zeg dat wél 😉 Hier doe ik heel graag aan mee. Weet je hoé moeilijk het is om te kiezen? Na enig overleg met mezelf heb ik besloten dat de “Stripes” en “Trip” de knapste lakens zijn.
  Liefs, Eline

 10. Hill <3 heerlijk artistiek en herten zijn het thema van onze 15 maand jonge dochter, die nog steeds gezellig cosleept bij ons 🙂 (En we hebben echt wel een nieuw overtrek nodig eigenlijk…)

 11. Ze zijn allemaal zo mooi! Toch ga ik voor de Hill. Past geweldig in mijn kamertje 🙂 (dekbed is belangrijk wanneer je leeft in 1 kamer 😉 ) Dus heel graag!

 12. Ik ben helemaal weg van de Chevron lakens. Heb net kussens gekocht met een gelijkaardig motief. De happy Friday lakens zouden echt bij onze meubels in Scandinavische stijl passen.. Binnenkort gaat ‘Project 15’ van start voor ons. Vanaf 1 jan verhuizen we namelijk naar ons nieuw appartement. Happy Friyaaay, girl :)!

 13. “Trip” staat te blinken op mijn pinterest-wishlist sinds je vorige blogpost erover! Maar alles wat ik hierboven op de foto’s zie vind ik zoooo mooi! Zou perfect passen in mijn nieuwbakken appartement waar ik gisteren naartoe verhuisde!

 14. Wat een prachtige lakens. Trip en Hill vind ik de mooiste. Zou zalig zijn om na ons verbouwing onder zo’n mooie lakentjes te mogen liggen.
  Je hebt trouwens een leuke blog. ‘k Volg je al even en ‘k kijk altijd weer opnieuw uit naar een nieuwe post!
  Groetjes,

 15. “Trip” lakens zijn zo mooi! Ik zie me zo al wegvliegen en wegdromen met de volgeltjes! Zalig! Fantastische blog trouwens. Beste inspiratiebron voor mijn nakende verhuis. Thanks

 16. ‘Dripstone’ en ‘wood’ vind ik beide supermooi! Oh en ‘Starlight’ & ‘Hill’… oh en … ik kan echt niet kiezen. Teveel mooie dingen! (je prachtige foto’s maken doen me helemaal wegdromen om een volledig nieuw assortiment aan te schaffen voor m’n slaapkamer;) )

  Love, Tessa.

 17. Ooooh, zo’n leuke kerstwedstrijd!!
  Groot gelijk, ik ben ook een enorme fan van witte lakens…. Niets zaliger dan je te mogen nestelen in net gewassen witte lakens! Ik hou van eenvoud in de slaapkamer en ga voor deze van Live! Live…Laugh…Love; mijn motto en het moet zalig zijn om zo wakker te worden! Heel erg leuk om dankzij jou ‘Happy Friday’ te leren kennen!!

 18. Ik vind het altijd leuk om met kerst en nieuw te slapen in nieuwe lakens. De wedstrijd is een topper! 🙂 Mijn voorkeur daarom gaat naar ‘hill’ met het rendier erop! (Hoewel ‘Way’ ook een heel mooi laken is 😉 hmm moeilijk!) 🙂 Trouwens thumps up voor de blog! Ik blijf jullie volgen. 🙂

 19. Reeds een reactie geschreven, maar blijkbaar niet verschenen… bij deze een nieuwe poging. Sinds kort je blog ontdekt, helemaal mijn stijl! Ik kijk dan ook steeds uit naar een nieuwe post. De Zwart-Wit-look met hier en daar een kleuraccentje, daar hou ik ook wel van. De lakenpakket met kussen zou dan ook uitstekend passen in ons interieur. Een nieuwe ‘verpakking’ om te slapen dat zie ik wel zitten! Ondertussen ook de site van Happy Friday verder verkend: ik ga voor de Silex. Geometrische vormen da’s ook mijn ding.

 20. Wauw, de lakens zien er eerlijk gezegd allemaal fantastisch uit! Ik heb nu al zin om er mij in te nestelen! 😉 Trip en Wood zijn mijn twee persoonlijke favorieten! en nu: fingers crossed!!

 21. De foto’s hierboven zien er alvast heerlijk uit. Ik krijg al zin om te gaan slapen (kan ook met het uur te maken hebben ;)).

  Het werd ook een moeilijke keuze, maar uiteindelijk gaan we hier voor ‘Live’. 🙂

 22. Oooo Eliza, Alweer zo een leuke wedstrijd! Zelf ben ik enorme fan van Happy Friday. Onlangs kocht ik de ‘Fluor Orange’ en hij is gewoon super! Eenvoudig en toch mooi en Oooo zo zacht! Ook de ‘Stripes’ en ‘Dot’ zijn mijn lieveling! Veel plezier aan de winnaar.. Eliza doe zo voort! Je blog is top en zo leuk om te volgen.. X

 23. Waaauw! Mooie collectie!
  Wij zijn onlangs verhuisd en hebben heel onze woonkamer omgetoverd in het black&white thema. Met deze lakens past ook onze slaapkamer helemaal in het rijtje thuis 😉
  Mijn voorkeur helemaal gaat uit naar Hill en Stripes!

 24. Hoewel de Stripes prachtig zijn in je foto’s, ga ik voor de tijdloze ‘Trip’.
  Niets leuker dan onder versgewassen hagelwitte lakens kruipen 🙂
  Mooie kerstboom en plaid btw!

 25. Ik ben fan van de ‘Stripes’! 🙂 mooi strak patroon en het ziet er zoo comfy uit!

  Zalige blog trouwens voor inspiratie op te doen, ik zou zelf anders echt niet weten waar te beginnen 😀 Doe je goed!

 26. Ik vind het een zeer moeilijke keuze! Ze zijn allemaal heel mooi! Maar als ik één ervan zou mogen kiezen, zou ik toch voor white garden gaan..

 27. Pingback: Ergenstussenin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *