wedstrijdHF2wedstrijdHF3
— DEZE WEDSTRIJD IS AFGELSOTEN  —

Een tijdje geleden schreef ik een post over onze nieuwe Happy Friday lakens. Ondertussen hebben we er even in geslapen en ik ben nog een grotere fan geworden. De lakens zijn niet alleen geweldig mooi, ze zijn ook super zacht en aangenaam om in/onder te liggen. Zeker met die koude dagen nu! Enige nadeel is dat uit bed geraken soms nog lastiger is! 🙂

Nu de kerstperiode echt van start is gegaan wilde ook ik jullie graag extra in de watten leggen. Jullie zorgen ervoor dat ik elke dag wil blijven schrijven en bouwen aan ergenstussenin, dus dat verdiend al eens een extraatje hé! De lieve mensen bij Happy Friday vonden dat ook  en dus mag ik vandaag het hele pakket lakens en kussens cadeau doen aan 1 van jullie! Dat pakket ter waarde van 160 EURO bestaat uit:
– de ‘stripes‘ lakens uit de Blanc collectie (maat naar keuze)
– de 50 x 50 en 50 x 30 ‘ampersand‘ kussens
– twee 60 x 60 ‘jewel‘ kussens

wedstrijdHF5

Wat moeten jullie nu doen om het Happy Friday pakket te winnen? Op de website van Happy Friday vind je een mooi overzicht van de Blanc lakens (duvets), ga eens kijken en vertel mij hieronder welke jij de mooiste vindt. Like tenslotte ook hun facebookpagina! De winnaar wordt gekozen door de onschuldige hand en bekend gemaakt op facebook op donderdag 18 december! Heel veel succes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...