567. Sleeplife Thermo Control: nooit meer te warm in bed!

naamloos-1naamloos-9naamloos-2naamloos-5naamloos-4naamloos-7

Joepie, we hebben vandaag de derde zon dag op rij! Toch hier bij mij aan zee. En na zo’n doorweekte juni-maand zou een mens daar een spontaan vreugdedansje door doen! 🙂 In tegenstelling tot nu heb ik het vorige zomer vaak te warm gehad hier thuis. Dakkoepels en veluxramen zijn nu niet meteen de meest koele zaken om te hebben, dus ben ik al in het voorjaar op zoek gegaan naar zaken die ons tijdens de komende zomer kunnen vrijwaren van te warme temperaturen thuis. Als ik dan 1 plek echt zou moeten uitkiezen waar ik het echt heel erg haat om te warm te hebben dan is dat in bed! Zwoele zomeravonden zijn heel erg leuk, tot dat je je bed in moet natuurlijk! En ik ben nu eenmaal zo’n mens die niet kan slapen zonder deken op mijn lijf. Gelukkig zijn ook voor die ongemakken oplossingen!

 Thermo Control is een lijn ontwikkeld door Sleeplife  die gebruik maakt van Outlast. Dat is een materiaal dat ervoor zorgt dat we nooit te warm of te koud hebben, het regelt dus je lichaamstemperatuur in bed. Outlast werd ontwikkeld door NASA en wordt ook door astronauten gebruikt. Wat mij vooral opviel toen ik de kussenbeschermers uithaalde is hoe fijn ze aanvoelen. Dik en krakend, zoals hotellakens dat ook zo kunnen. Ken je dat? Ik vind dat dus ge-wel-dig. en inderdaad ik heb het sinds we de beschermers gebruiken nog niet te koud (want dat was eerder het geval de afgelopen weken) of te warm gehad. Ik ben alvast fan en ga zelfs de matrasbeschermer ook aanschaffen!

naamloos-3naamloos-8naamloos-6naamloos-5

WIN WIN WIN

Leuk nieuws voor de warmbloedigen onder jullie want Sleeplife geef me de kans om iemand heel erg blij te maken met een Thermo Control pakket!  1 lezer maakt kans op 2 kussenbeschermers en 1 matrasbeschermer (in maat naar keuze) en dit ter waarde van 200 EURO! 
WAT MOET JE DAARVOOR DOEN?
1) like de facebookpagina van Sleeplife en die van Ergenstussenin
2) vertel me hieronder waarom jij dit pakket moét winnen!

De winnaar maakt ik zaterdag bekend op de facebookpagina!
Succes!
Liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
17 comments Add yours
 1. Hey! Graag zou ik deze winnen omdat wij op het bovenste verdiep wonen onder het dak ?. Zoals je zelf al vernoemd veeeeeel te warm. In de zomer kan dit op lopen tot 30 graden ook al laten we de veluxen dicht . tegen dat wij dan ons slaap vallen door die hitte en dan smorgens terug vroeg op moeten omdat ik thuisverpleging doe. Zijn de zomermaanden soms extra vermoeiend. We verlangen altijd naar de zon maar om te slapen zouden we soms eens verlangen naar de herfst. En natuurlijk in de winter is het soms dan veel te koud . zou superrrrrrr zijn als we winnen ???? . Maar nu dat ik weet dat het bestaat , moesten we niet winnen hou ik dit in mijn achterhoofd. Duimennnn maar ?.

 2. Zo blij dat ik dit artikel lees! Ik heb al dagen last van slapeloze nachten dankzij mijn gezellig maar oh zo warm dekbed..
  Ik zou het dus fantastisch vinden om dit ThermoControl setje te winnen!

  groetjes,
  Caroline

 3. Wat een fantastische uitvinding! Thermocontrol, wat zou het fijn zijn om terug “droge” nachten te hebben!
  De oplossing voor vrouwen van 50+, ?
  Hopelijk ben ik de gelukkige…
  Groetjes Ann

 4. Hallo Eliza,

  Ook ik zou graag winnen en dat om 3 redenen.
  1. Ik heb een man die het altijd te warm heeft.
  2. Met de postnatale hormonen word ik ook elke nacht zwetend wakker.
  3. Met een overenergieke peuter en een baby van 11 weken lig ik veel minder in mijn bed dan ik zou willen. Hoe kwalitatiever ik die tijd dus kan doorbrengen, hoe beter.

  Gr, Sara

 5. Wat leuk om te horen dat er een oplossing bestaat voor ‘te warme’ nachten 😉 Ook wij slapen op een zolderkamer, onder de veluxen. Het donsdeken gebruiken we in de zomermaanden meestal als bescherming tegen de muggen. Maar nog niet eens halverwege de nacht zie je bij ons al aan de linker- en rechterkant een paar voeten uitsteken… Om dan ‘s morgens toch wakker te worden met donsdeken nog half om ons middel gedrapeerd en onze benen vol muggenbeten ;-). Een fijne oplossing dus voor onze 2 meest voorkomende zomernacht-problemen: te warm en muggenbeten! Benieuwd of we nu ook geluk gaan hebben in het spel 😉

 6. Oh, ideaal voor iemand die altijd te warm heeft! Gelukkig valt het tegenwoordig wel mee, maar ik hoop toch dat het nog echt zomer wordt.

 7. Weet je wat ideaal zou zijn? Zomerse dagen en winterse nachten. Zodat je ‘s avonds altijd onder je diep onder je deken kan wegkruipen. Ik ben ook een deken loverrrr! Niet kunnen slapen zonder deken! Hoe herkenbaar! En dan in de zomer helaas zwetend wakker worden ‘s nachts en je zo lastig voelen. Zo hebben wij bij het kopen van het huis keuzes moeten maken: nieuwe badkamer nieuwe ramen. Dus ons huis is nog niet optimaal geïsoleerd en met de zon een hele dag op onze slaapkamer, kan de temperatuur oplopen. Ik probeer dan altijd toch nog onder mijn deken te liggen, maar dat resulteert in serieus veel gewoel en zuchten en warm en slecht slapen! Dus dit Sleeplife pakket is heel erg welkom, zeker nu ze toch ook nog enkele fijne zomerse dagen voorspellen! #fingerscrossed

 8. Waarom ik dit thermo control pakket nodig heb?

  Omdat slapen mijn leven is. Mijn favorietje feestje? Club Bed featuring DJ Pillow and MC Blanky 🙂
  Daarbij komt nog dat mijn vriend en ik net ons eerste huisje gekocht hebben. Ik volg jouw blog dan ook al een tijdje om interieurinspiratie op te doen! Binnen enkele maanden is de verhuis, en onze slaapkamer ligt onder het dak. Ik lees hier al menig onheilsverhaal over warme, zweterige nachten, dus ik ben al semi-paniekerig op zoek naar een oplossing. Dit pakket van Sleeplife lijkt me dan ook perfect!

 9. Dag Eliza,

  superpakket!

  Graag doe ik mee omdat ik (die het altijd té koud heb) momenteel met mijn dikke buik niet meer pas in de armen van mijn man (die het altijd té warm heeft). Mijn natuurlijke temperatuurregelaar wordt dus hard gemist. Welkom aan de nieuwe!(?)

 10. Hi Eliza, Elise hier.

  De Sleeplife Thermo Control. Of hoe een geschenk uit de hemel anders genoemd wordt.

  Het lief en ik liggen ongelooflijk graag uren in bed. Praten, knuffelen, dollen, lezen, …
  Het lief en ik hebben ook alle twee helaas kacheltjes in ons lichaam ingebouwd.
  Het lief en ik, twee handen op één buik, maar in bed kan zelfs een hand op de buik al té warm zijn.

  Normaal is er altijd wel één van de twee luvvieduvvies met koude voeten waar de ander zijn warmte aan kwijt kan en die een dus opgewarmd wordt. Niet bij ons dus. We zijn gezegend met een warm lijf. Altijd hebben we te warm mét en te koud zonder deken. Enfin, in de zomer hebben we het vooral altijd te warm. Gevolg: ik woel te veel, waardoor hij niet kan slapen of hij zucht en puft waardoor ik met een kussen op mijn oren moet liggen en geloof me: onder zo’n kussen is het broeierig heet.

  Samen slapen in de zomer is dus niet altijd een pretje. Die Sleelife Thermo Control? Nou, ik zou graag een stukje hemel implementeren in ons bed.

  (Oh P.S. Net een appartement gekocht en ik ben zo verliefd op de groene Bliss-kleur op je muren dat ik me prompt ook zo’n verf aanschafte.)

 11. Hi Eliza, Elise hier.

  De Sleeplife Thermo Control. Of hoe een geschenk uit de hemel anders genoemd wordt.

  Het lief en ik liggen ongelooflijk graag uren in bed. Praten, knuffelen, dollen, lezen, …
  Het lief en ik hebben ook alle twee helaas kacheltjes in ons lichaam ingebouwd.
  Het lief en ik, twee handen op één buik, maar in bed kan zelfs een hand op de buik al té warm zijn.

  Normaal is er altijd wel één van de twee luvvieduvvies met koude voeten waar de ander zijn warmte aan kwijt kan en die een dus opgewarmd wordt. Niet bij ons dus. We zijn gezegend met een warm lijf. Altijd hebben we te warm mét en te koud zonder deken. Enfin, in de zomer hebben we het vooral altijd te warm. Gevolg: ik woel te veel, waardoor hij niet kan slapen of hij zucht en puft waardoor ik met een kussen op mijn oren moet liggen en geloof me: onder zo’n kussen is het broeierig heet.

  Samen slapen in de zomer is dus niet altijd een pretje. Die Sleeplife Thermo Control? Nou, ik zou graag een stukje hemel implementeren in ons bed.

  (Oh P.S. Net een appartement gekocht en ik ben zo verliefd op de groene Bliss-kleur op je muren dat ik me prompt ook zo’n verf aanschafte.)

 12. Ik ben snel moe en heb het vaak koud. Zo koud, dat alleen mijn ogen en neusbrug boven de lakens uitsteken. Door de menopauze heb ik het nu geregeld te warm ‘s nachts. Ik balanceer omzeggens tussen de polen en de evenaar… De Sleeplife Thermo Control lijkt me de oplossing bij uitstek inzake thermo-swings!

 13. Dag Eliza,
  Wat een leuk pakket! Dit zou bij me thuis meer dan welkom zijn!
  M’n vriend zaagt immers nogal vaak dat ik een echt ‘chauffageke’ ben en het veel te warm is in bed, waardoor hij aan het andere uiteinde gaat liggen…
  Thx voor de tip! Ik ga zeker eens informeren bij Sleeplife!
  Groetjes,
  Debbie

 14. Heel handig!!! Want net zoals bij velen (blijkbaar), hebben mijn man en ik het niet op hetzelfde moment koud of warm, waardoor er altijd wel één van de 2 slachtoffer is van de ander…. en met gemopper als resultaat…. Om echtelijke ruzies te vermijden, zou ik dit Thermo Control pakket van Sleeplife dan ook héél graag willen winnen!

 15. Te koud…. Te warm… Te koud…. Te warm…. Ja, het is ook in ons bed een vaak voorkomend scenario met slapeloze nachten tot gevolg.
  Ik zou dan ook heel graag het Thermo Control pakket van Sleeplife willen uittesten…. Het kan alleen maar bijdragen aan onze nachtrust en liefdesleven hé! 😉

 16. Na een drukke dag in de Horeca, is onze nachtrust kort maar diep…soms.. Zou nóg optimaler kunnen zonder het woelen en snurken van manlief ???? Wegens te warm! Zou dit een oplossing zijn? Proberen waard!
  Vavatje

 17. Hoi Eliza,

  Dat dekbed overtrek blijft er toch zo mooi uitzien!

  Zalig dat ik dit lees! Altijd gezellig ‘s nachts met mijn vent. Hij heeft steeds te warm, maar ik moet toch altijd iets rond me hebben, zo kom ik met een driedubbel gevouwen tussen ons en op mij te liggen. Komt daar nog eens bij dat we in een ouder huis wonen, waar de isolatie niet ten top is. In de zomermaanden wordt het nogal hot and sweaty.

  Ik ben wel erg benieuwd naar dit! 🙂

  Love Tessa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *