567. Sleeplife Thermo Control: nooit meer te warm in bed!

naamloos-1naamloos-9naamloos-2naamloos-5naamloos-4naamloos-7

Joepie, we hebben vandaag de derde zon dag op rij! Toch hier bij mij aan zee. En na zo’n doorweekte juni-maand zou een mens daar een spontaan vreugdedansje door doen! 🙂 In tegenstelling tot nu heb ik het vorige zomer vaak te warm gehad hier thuis. Dakkoepels en veluxramen zijn nu niet meteen de meest koele zaken om te hebben, dus ben ik al in het voorjaar op zoek gegaan naar zaken die ons tijdens de komende zomer kunnen vrijwaren van te warme temperaturen thuis. Als ik dan 1 plek echt zou moeten uitkiezen waar ik het echt heel erg haat om te warm te hebben dan is dat in bed! Zwoele zomeravonden zijn heel erg leuk, tot dat je je bed in moet natuurlijk! En ik ben nu eenmaal zo’n mens die niet kan slapen zonder deken op mijn lijf. Gelukkig zijn ook voor die ongemakken oplossingen!

 Thermo Control is een lijn ontwikkeld door Sleeplife  die gebruik maakt van Outlast. Dat is een materiaal dat ervoor zorgt dat we nooit te warm of te koud hebben, het regelt dus je lichaamstemperatuur in bed. Outlast werd ontwikkeld door NASA en wordt ook door astronauten gebruikt. Wat mij vooral opviel toen ik de kussenbeschermers uithaalde is hoe fijn ze aanvoelen. Dik en krakend, zoals hotellakens dat ook zo kunnen. Ken je dat? Ik vind dat dus ge-wel-dig. en inderdaad ik heb het sinds we de beschermers gebruiken nog niet te koud (want dat was eerder het geval de afgelopen weken) of te warm gehad. Ik ben alvast fan en ga zelfs de matrasbeschermer ook aanschaffen!

naamloos-3naamloos-8naamloos-6naamloos-5

WIN WIN WIN

Leuk nieuws voor de warmbloedigen onder jullie want Sleeplife geef me de kans om iemand heel erg blij te maken met een Thermo Control pakket!  1 lezer maakt kans op 2 kussenbeschermers en 1 matrasbeschermer (in maat naar keuze) en dit ter waarde van 200 EURO! 
WAT MOET JE DAARVOOR DOEN?
1) like de facebookpagina van Sleeplife en die van Ergenstussenin
2) vertel me hieronder waarom jij dit pakket moét winnen!

De winnaar maakt ik zaterdag bekend op de facebookpagina!
Succes!
Liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...