COLLAGEEXCEL1

collega blogger Rosa van interiorjunkie working her magic

COLLAGEEXCEL2

het hotel, de kamer en de mega leuke kabellift wat verderop in de straat

COLLAGEEXCEL8

het hotelrestaurant en mijn master bedroom

 

Wie mij volgt op Instagram of facebook had waarschijnlijk al gezien dat ik onlangs een trip naar Londen mocht maken. Ik was er al eens geweest toen ik een jaar of tien was en het enige wat ik me eigenlijk nog herinner is de boottrip. Tijd dus voor een opfrissing. Toen Accor hotels vroeg of ik zin had om met enkele andere interieurbloggers op ‘inspiratieweekend’ te gaan kwam dat dan ook als een geschenk uit de hemel. We stapten op de Eurostar en ongeveer twee uur later kon de ontdekkingstocht beginnen!

 

COLLAGEEXCEL7

inspiratie opsnuiven op grand designs live

 

We hadden ruim de tijd om de hele stad rond te crossen, maar we bezochten dat weekend ook de woonbeurs: Grand designs Live. Een soort van mix tussen SFEER en Batibouw, waar ik heel wat leuke merken en trends kon spotten. Van de tuinschuurtjes van Amazing Sheds tot de prachtige velletjes van City Cow. De beurs was ingedeeld in verschillende zalen en je vond er voor elk wat wils: bouwen/tuinen/interieur/badkamer en keuken/… Het beursgebouw bevond zich ook recht tegenover ons hotel. Gemakkelijker kon dus niet!

 

COLLAGEEXCEL5

room with a view!

COLLAGEEXCEL3

zucht…

Naast de stad, de beurs en de medebloggers was ons hotel in Londen ook een echte bron van inspiratie. Ik heb niet direct iets met ketens. Meestal zien die er altijd allemaal hetzelfde uit, of je nu in Londen of Bangkok bent, het verschil ziet niemand. Maar eerlijk? Novotel doet echt zijn uiterste best om dat gevoel van grootschaligheid te vermijden. Super-de-luxe kamers, compleet met XL-bed en prachtige walk-in shower. Een vers en heel uitgebreid ontbijt. Een mooie wellness en designstukken overal waar je kijkt. Ik ben echt fan!

COLLAGEEXCEL6

no comment.

COLLAGEEXCEL9

we hadden ook twee van de drie dagen geweldig weer, wat alles nog mooier maakte.

 

Eigenlijk had ik echt niks met Londen. Het riep geen positieve maar ook geen negatieve gevoelens op. Gewoon niks. Na deze trip is dat wel anders. Wat een stad, wat een rush van emoties, geuren en indrukken. Van de London bridge tot Brick Lane en brok puur leven. Mooi, oprecht en bijzonder. Ja, vanaf nu heb ik niks dan hartjes en liefde voor Londen!

Vragen over deze trip of over Londen, 1 adres: eliza@www.ergenstussenin.be

Liefs,

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...