window4window1 window2

 

Ramen en vooral dan de omkadering zijn vaak een vrij saai element in je interieur. We schilderen ze in een neutrale kleur zodat ze zachtjes wegdijnzen in de ruimte. Toch kunnen ramen zeer sterk de sfeer en vooral stijl van een woning bepalen. Ik ben gek van woningen met oringinele ruiten. Door de vorm of het materiaal vooral, maar zeker ook door de kleur! Heb je er bijvoorbeeld al eens gedacht om je venster net in een heel felle kleur te schilderen? Op die manier kan het echt een eye-catcher worden.

 

 

window3window5

 

Bij ons moet alles nog geschilderd worden. Momenteel verschuilen het lief en ik ons nog achter het argument: het plakwerk moet drogen, maar anderhalf jaar na het aanbrengen van de pleister weet iedereen dat dat achterhaald is. Dus als we binnenkort de moed vinden om de schilderborstels ter hand te nemen, dan weet ik zeker dat hier ergens een raam een funky kleurtje zal krijgen.

Wat vinden jullie ervan? Is het iets wat je bij jou thuis zou toepassen? Of heb je al mooie gekleurde ramen thuis? Laat het me zeker weten!

Liefs,

E.

♡ Meer ergenstussenin liefde? Volg me verder op Instagram,  Facebook en Pinterest! ♡

 

Beelden: 1) motlycraft-o-rama  // 2) Happy modern // 3) domino.com // 4) house and hold // 5) studiom // 6) remodilista // 8) plas con spaces //  9) farmhouse uban

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...