motelonecollage5motelone_collage2motelonecollage12motelonecollage10motelonecollage17motelonecollage7motelonecollage3

Zoals ik eerder deze week al zei trokken mijn mama en ik begin deze maand naar Berlijn. Opnieuw een top ervaring. Ik was er al eens geweest toen ik nog studeerde, maar toen was het echt niet normaal koud. Deze keer het tegenovergestelde en hadden we 40 graden. Ik denk zelfs dat ik in mijn leven nog nooit zoveel gezweet heb. 🙂

We vlogen voor een 100 euro met Jetairfly vanaf Antwerpen, een goeie prijs en vooral heel gemakkelijk. Geen gedoe om overal je weg te vinden en gratis parking. Toppertje! In Berlijn hadden we het geluk te mogen verblijven in het nieuwste filiaal van Motel One aan het Leipzigerplatz. Tot voor deze trip kende ik de keten jammer genoeg niet. Motel One is een keten die vooral hotels heeft in Duitsland, maar sinds kort doen ze ook de rest van Europa aan en vind je ook hotels in o.a.  Praag, Amsterdam, Londen en sinds heel kort ook in Brussel! Ze is de snelst groeiende keten en bouwden ondertussen 49 hotels in een kleine 15 jaar!

motelonecollage9motelonecollage18motelonecollage8motelonecollage0motelonecollage14

Motel One wil kwaliteit en design bieden op toplocaties tegen een zachte prijs. En dat klonk uiteraard als muziek ik mijn oren. Ze besteden heel veel zorg aan een designlounge, een lekker (biologisch) en vers ontbijt en gewoon een goede service. Je doet als gast waar je zin in hebt en wordt omringd door goede producten. Een lekker drankje, een mooie eames zetel, dornbracht kranen,… En toch is alles super betaalbaar. Geweldig.

Het hotel waar wij verbleven had bovendien een leuk terras waar je ’s avonds iets kon drinken of ’s morgens kon ontbijten. Zowel mijn mama als ik zijn sinds ons verblijf in Berlijn 100% overtuigd van de hotelketen. Bij een volgend reisje kiezen we, indien mogelijk, zeker opnieuw voor Motel One! Een tripje naar onze hoofdstad, naar Praag of Londen zien we alvast helemaal zitten! 🙂 Kenden jullie de keten al? Wat zijn jullie ervaringen? Laat zeker iets horen!

Liefs,
E. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...