artifact1artifact4artifact2artifact5artifact7

Je voelt het weer borrelen overal. Stiekem zien we hier en daar al een boom, enkele lichtjes en soms zelfs een slinger. Kerst doet stilaan z’n intrede. Feest! Al kan dat technisch gezien niet hééé want de Sint is nog niet terug naar Spanje… Ik wacht dus nog even heel braaf om die boom een plaats te geven en het hele huis weer te versieren, maar geloof me IK MOET ME ECHT BEDWINGEN! Hebben jullie dat ook? Kerst is toch echt magisch he!

 

artifact6

Wat ik wel al kan doen is me voorbereiden natuurlijk. Op de kerstkaartjes bijvoorbeeld. Vorig jaar maakte ik polaroidkaartjes en daar kreeg ik zoveel fijne reacties op dat ik dit jaar weer iets leuks wil! Die kaartjes zijn ook zo’n fijne herinnering. Ik ontdekte enkele weken geleden Artifact Uprising en echt mannekes ik denk dat dat ik een hele avond op de website heb zitten scrollen. Wat een ontdekking. Ik weet dus al dat ik sowieso met hen wil werken, zo ver zijn wel al, maar nu komt het: IK KAN WEER NIE KIEZEN! Zoals velen jullie ondertussen weten ben ik een echte weegschaal. Kiezen is voor mij een beetje zoals vragen aan iemand niet kan zwemmen om het kanaal op eigen kracht over te steken. Da marcheert dus niet.

 

artifact3artifact8

 

Dussss mannekes, jullie zouden me zo kunnen helpen als jullie even de moeite doen om op de website jullie favoriet uit te zoeken en die hieronder nalaten. Als jouw favoriet uiteindelijk mijn kaartje wordt dan beloof ik dat  jij er eentje (met persoonlijke boodschap) in de bus krijgt! En wie weet kan ik voor jullie dan wel een korting ofzoiets forceren bij Artifact Uprising.

De Kersteditie van hun kaartjes vind je HIER. Welke is jouw favoriet?

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...