xlboom_ergenstussenin1 XLboom_ergenstussenin2

Wie de vorige post heeft gelezen had ze waarschijnlijk al opgemerkt. De twee prachtige koperen vaasjes in mijn living. De Noella vaasjes zijn van een super tof Belgisch merk, waar we trouwens ook onze salontafeltjes vandaan haalden. De metrotafeltjes zijn ondertussen wel bekend geworden en er kwam onlangs ook een update. Wij hebben de tafeltjes in het zwart met verchroomde pootjes, maar nu zijn die er ook in licht hout met zwarte pootjes. Liefde!

Naast kleinmeubilair heef XLboom ook heel wat leuke deco, zoals deze supertoffe vaasjes. Ook de XL lijn, waarbij ze alledaagse zaken in XL formaat uitbrengen is van hun hand. De champagne kurk krukjes blijf ik echt geweldig vinden. 🙂 Wist je trouwens al dat alles in hun gamma met de hand gemaakt wordt? Super goeie kwaliteit dus tegen goeie prijzen. Helemaal mijn ding! Alles uit de collectie vind je ook gewoon in hun webshop terug.

XLboom_ergenstussenin3XLboom_ergenstussenin8XLboom_ergenstussenin4XLboom_ergenstussenin5

Ik plande vandaag een dagje blogschade inhalen. Met de kerstperiode en de schilderwerken hier geraakte ik wat achterop met schrijven en foto’s bewerken. Dus vandaag probeer ik heel wat zaken af te werken. Hoe waren jullie kerstdagen? Nog leuke uitstapjes gepland de komende dagen?

Geniet nog van de vrije dagen!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...