545. Mijn dressing, een update!

dressingupdate7 dressingupdate5dressingupdate2dressingupdate4dressingupdate8 dressingupdate3dressingupdate6 dressingupdate_1
Een tijdje terug schreef ik hier het relaas van mijn IKEA DRESSING CHALLENGE. Anderhalf jaar later vind ik het nog steeds een super fijne ruimte. Rond kerst deed ik enkele kleine aanpassingen. Voornamelijk omwille van plaats gebrek, maar nu vind ik het zo goed dat ik het vreemd vind dat ik het ooit anders deed. Haha 🙂

Grootste verandering? Ik smeet het MULIG rek buiten en verving het door een extra MALM kast. Daarnaast kwam ook nog een kleine uitbreiding van het ALGOT systeem die ook al aan de andere kant van de ruimte hing. Meer plaats en meer ruimte dus en ergens klopt het plaatje nu nog meer voor mij.

Meer over het tot stand komen van de dressing, wat ik gebruikte en meer vind je hier en hier en hier, hier en hier.

Hebben jullie en fijne dressing thuis? Of droom je nog van eentje? Ik hoop dat ik met mijn dressing kan tonen dat een dressing mooi én budgetvriendelijk kan zijn!

Vragen? Laat zeker een reactie na!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...