321. I’m back !

renovate

Ik ben terug!

Niet vanuit Bali of Cabo Verde of één of andere zonovergoten vakantiebestemming. Neen. Ik ben terug hier, thuis op mijn stoel, terug in de realiteit. Of beter; mijn virtuele realiteit. Om de één of andere, voor mij onbekende, reden kon ik me de afgelopen tijd niet vastpinnen op deze plek. Er was zoveel te doen, zoveel te zien en nog veel meer te beleven en dus stond bloggen even onderaan mijn lijstje. Stukje bij beetje krijg ik mijn goesting terug. Goesting om te schrijven en te ontdekken. Om te delen, met jullie.

Spijtiggenoeg of gelukkig – valt te zien in welke bui ik ben – wordt het voor mij en het lief niet minder druk. Het lief moet nog steeds een bedrijf (Chic!) draaiende houden,  zich politiek wat engageren en heel wat festivalnaweëen (Xbeach!) verwerken. Ik moet nog steeds mijn uurtjes kloppen, het lief assisteren en mijn vriendinnen graag zien. Daarbovenop gaan we dit jaar ook nog een huis renoveren. Ons huis! Ja!! Superspannend. Een totaalrenovatie; afbreken, bijbouwen, vernieuwen,… Helemaal van kop tot teen. Gelukkig kunnen we op heel wat kennis van onze omgeving rekenen. Ik ben trouwens van plan op tijd en stond een berichtje te schrijven over onze renovatie. Het is een onderwerp dat bij mijn leeftijdsgenoten vaak over de lippen rolt, dus dacht ik: “misschien heeft iemand er wel iets aan als ik erover schrijf”. Een mix van tips, ervaringen, leuke producten,… Onder de noemer PROJECT ‘(1)4! ’14 omdat we er graag willen intrekken in het voorjaar van 2014, de 1 tussen haakjes omdat ons huis nummer 4 heeft! Simpel en duidelijk dus! Jullie krijgen, zoals steeds, mijn oprechte, eerlijke en ongezouten mening. Benieuwd of jullie het kunnen smaken!

Tot snel!

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...